Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudjak vagy mondjam el neki ,hogy szűz vagyok?
Mennyire vagy szűz??? Kezed nyelved is az?
Hát én azt tenném,hogy amikor már csókkal simogatással ujjazással ..felizgattam lányt mondanám el,egy nő ha be van indúlva elèg kezes bárány
Ne parázz rá! Akkor nem áll fel
Szerintem normális esetben fel sem merül ilyen jellegű kérdés az ismerkedés során.
Az viszont más tészta, hogy kell-e közölni és ha igen, akkor mikor. Mert alapesetben az első pár alkalommal a felek még "hangolódnak" egymásra, akkor derül ki, hogy ki mit és hogyan szeret. Vagyis, ha nem lesz valami űber gáz dolog, akkor fel sem fog tűnni a csajnak.
De ha nagyon parázol (amúgy nincs mitől) és a lány is megértőnek tűnik, akkor inkább előtte (értsd: legalább 1 nappal, nem az előjáték közben!!!) beszéljetek erről. Ha tényleg jó fej, akkor megértő lesz és minden jól fog menni. Ha paraszt, akkor pedig úgyis kidobott volna :)
33F
Nincs erre szükség.
Én sem mondtam el 25 voltam, igaz csak kaland volt de utána voltak ismétlések. Nem jött rá fel sem merült benne a kérdés. De nem kell hazudni valószínűleg nem kérdezi majd meg. Szóval csak simán hallgatsz.
Szerintem nem oszt nem szoroz a dolog ha soha életében nem tudja meg azzal sem lesz probléma.
Lehet utána másképp állna hozzád, furának tűnnél de lehet ezt csak én gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!