Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők 25 és 30 között mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők 25 és 30 között mennyire kívánatosak még?

Figyelt kérdés

Most vagyok 24 éves, és érdekelne, hogy mit gondolnak a 25 és 30 év közötti nőkről a pasik? Most csinálom a második diplomámat, nem vagyok párkapcsolatban és 30nál előbb gyereket sem szeretnék. Viszont nagyon félek, hogy kicsúszok az időből, mert jelenleg már majdnem az összes nő ismerősöm házasodik, vagy babát vár.

Ha esetleg csak 30 évesen kezdenék el komolyabban ismerkedni, akkor még kelleni fogok bárkinek is?

2021. szept. 21. 22:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
10%
10-es, pont összefoglaltad a lényeget, erről van szó:)
2021. szept. 21. 23:39
 12/26 A kérdező kommentje:
Az mindig is érdekelt, hogy az alfa hímek hogyan jönnének ki egy dominával.
2021. szept. 21. 23:44
 13/26 anonim ***** válasza:
39%

Itt nem ez a kérdés, hanem hogy kell-e neked egy olyan férfi, aki számára nem az jelenti az értéket, ami számodra?

Mert nekem nem. És soha nem is kellett.

2021. szept. 21. 23:47
 14/26 anonim ***** válasza:
23%

13- fuha, butaság azt gondolni, hogy a férfi ugyanazt keresi a nőben, mint egy nő a férfiban.

Aki a két nemet összemossa és figyelmen kívül hagyja a különbségeket, az nem ismeri a női, férfi lelkivilágot és a saját világát próbálja ráerőltetni a valóságra.

2021. szept. 21. 23:56
 15/26 anonim ***** válasza:

Attòl függ, hogy ki.

Azért az itteni kérdésekből is látszik, hogy sokan akik fiatal/alulképzett szépségekkel jönnek össze, nem akarják őket elvenni anyagi okokból, vagy utána külön kasszáznak akár gyerek mellett is.

Mérnökként 400-600 nettóval az az előnyöm mindig megvolt, hogy sose kellett azt éreznem, hogy lenéznek egy kapcsolatban.

Ami viszont a 30 éves ismerkedést illeti, azt hozzátenném, hogy egyetem után nehéz ismerkedni. Nekem nem egy barátnőm bánta meg, hogy nem feküdt rá picit jobban, vagy lepattintott srácokat, akik amúgy szimpatikusak voltak.

Nem azért, mert 30 fölött nem kelendőek a nők, hanem mert amíg nem nagy teljesítmény évi 50-60 ellekező nemű embernek bemutatkozni egyetemen egy év alatt, addig ez egy elég jó szám lesz, ha elkezdesz dolgozni.

Ha nem is jössz össze senkivel, akkor is jó, ha vannak ismerőseid, akikkel utána el tudsz menni bulizni, sörözni.

2021. szept. 21. 23:57
 16/26 anonim ***** válasza:
64%

Jajj, 26 éves leszek holnap, nem kellett volna elolvasnom ezt a kérdést. #feelingold 🧓

Kérdező, lehet, hogy 24 vagy, de a gondolkodásod és a logikád alapján majdnem egy tizest letagadhatnál.

2021. szept. 21. 23:59
 17/26 anonim ***** válasza:
82%

Én ez alapján kerestem és találtam magamnak párt. Szóval leszarom, mennyire butaság, onnantól lett normális kapcsolatom, hogy nem megfelelni akartam, hanem olyan embert találni, akivel kölcsönösen megfelelünk egymásnak, mert hasonlók a szempontjaink.

2021. szept. 22. 00:00
 18/26 anonim ***** válasza:
82%

"a 20-as csajok nem a korukbeliekre nyitottak legtöbbször "

De. Legtöbbször igen. Ismerettségi körömben sehol nem idősebb a fiú +3 évnél, de van, ahol fiatalabb 2 évvel (20-25 közötti korosztályról beszélek).

Nők és férfiak között első házasságuk kötésekor +3 év különbség volt 2020-ban (KSH). Ez nagyon nem azt mutatja, hogy tömegesen idősebb férfiakkal jönnének össze a nők.

Tudom, a KSH hazudik, mindig azzal jöttök, ha a való élet messze esik a teóriáitoktól.

2021. szept. 22. 00:08
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

"Jobban buknak a férfiak a kissé kiszolgáltatottabb csajokra"

Csak azok, akiknek önértékelési zavaraik vannak.

2021. szept. 22. 00:10
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

Meg okes, ha nincs gyerek :)

37F incel

2021. szept. 22. 02:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!