Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez inkább tolakodó és ijesztő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez inkább tolakodó és ijesztő mintsem kedves és aranyos gesztus?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel már egy ideje beszélgetünk megállás nélkül és az elmúlt két napot együtt is töltöttük. Sétával, beszélgetéssel, étteremmel töltöttük a napokat. Nagyon nagyon szimpatikus nekem ez a lány és többet is szeretnék tőle. Komoly kapcsolatra vágyom és ő is. Említette hogy mik a kedvenc csokijai. Múltkor hazavittem szóval tudom hol lakik. Arra gondoltam hogy éjszaka lemennék hozzá és a kapura akasztanék fel neki egy szép ajándék tasakban csokikat és valami aranyos üzenetet. Hogy reggel ha indul dolgozni ez fogadja. Ez inkább ijesztő vagy kedves dolog lenne?

27/F

2021. szept. 19. 08:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen bennem is mind a két opció felmerült. Ezért is vagyok inkább kíváncsi a nők véleményére hogy ők hogyan is élnék meg ha ilyennel meglepnék őket. Mert ez lehet egyben túl tolakodó is és kedves, figyelmes. Én például úgy gondolnám ezt véghez vinni hogy vasárnap éjszaka levinném neki. És hétfőn reggel találná meg a kapun egy " legyen csodás heted " felirattal amikor indul munkába. És a ajándék tasakban csokik.
2021. szept. 19. 09:31
 12/17 A kérdező kommentje:
#10: kapcsolat elején egyből már a szakításon ki töri a fejét??
2021. szept. 19. 09:32
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
Ha tudnád milyen vicces dolgok vannak emberek fejében..mondjuk elég itt olvasgatni.
2021. szept. 19. 09:35
 14/17 anonim ***** válasza:
56%
Mivel azért tudod a címét, mert lényegében ő elmondta, szerintem ez egy aranyos gesztus, én örülnék neki. Szerintem ez akkor problémás igazán, amikor elvileg a pasinak még nem kéne tudnia a nő címét.
2021. szept. 19. 09:59
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
figyu en ferfi fejjel is tudom, hogy az ismerkedes elejen a nok egy reszenel ez kiverne a biztositekot. sztem az ilyesmit hagyd meg azutanra, mikor mar rendszeresen megy a szex. akkor plusz pontot fog jelenteni minden ilyen gesztus, mert erzi, hogy nem csak az volt a cel, hogy megkapd.
2021. szept. 19. 11:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem zavarna ez, de vannak nő ismerőseim, akiknek tetszene.

31N

2021. szept. 19. 11:57
 17/17 anonim ***** válasza:
25%
Nekem tetszene, mert én ilyen maradian romantikus típusú vagyok...
2021. szept. 19. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!