Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány (aki foglalt) azt írja Messengerben hogy "nagyon aranyos vagy", az jót, vagy rosszat jelent? Felejtsem el?
Figyelt kérdés
2020. szept. 22. 17:49
2/11 anonim válasza:
Az aranyos kifejezés szerintem pont az, ami lehet ez is, az is. De az miért nem elég indok, hogy foglalt?
3/11 anonim válasza:
Lefordítom: Aranyos vagy = Te nyomorult, mit akarsz, te senki?
4/11 anonim válasza:
2.-nak.
Mert egy FÉRFI, magasról tesz rá, hogy foglalt-e a csaj.
5/11 anonim válasza:
Eleve mit akarsz egy olyan nőtől, aki kapcsolatban van? Másrészt ezt akkor alkalmazzák a nők, amikor valamilyen okból le akarják koptatni a csávót, és nem akarnak tőle semmit. Az aranyos azt jelenti, hogy kedves vagy ugyan, és rokonszenvesnek talál, de nem akar dugni veled, mert mondjuk van valakije, vagy mert nem vagy elég jó/izgalmas/vonzó stb.
6/11 anonim válasza:
Mert aztán a férfi nem lehet úgy kedves amiért egy nő ezt mondja neki aranyos.
26n
7/11 anonim válasza:
Most miért kellett ennyire lehúzni a válaszomat? Akkor bizonyítsa be valaki, hogy az "aranyos vagy" azt jelenti, hogy a nő többet akar. A saját tapasztalataimból kiindulva ha nekem egy nő ilyet mondott, abból sosem lett semmi.
8/11 anonim válasza:
Pont annyit jelent, hogy aranyos vagy, és semmi többet.
Minek kell belegondolni mindeféle többlettartalmat két darab szóba?
A lány foglalt, nem fog veled összejönni, felejtsd el!
9/11 anonim válasza:
Ha én ezt írom egy pasinak, akkor ez azt jelenti h nagyon cuki h bókolsz, de semmi esélyed. Sztem nem vagyok ezzel egyedül. 😀🤷♀️
10/11 anonim válasza:
Ez nagyon jót jelent. Ez a tetszel nekem lány nyelven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!