Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi pénzt lennétek hajlandó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt lennétek hajlandóak kifizetni egy randiért Gal Gadottal?

Figyelt kérdés

2021. szept. 19. 00:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Fizessen inkabb o.

Udv

Kohn bacsi

2021. szept. 27. 07:07
 22/31 anonim ***** válasza:
60%
Ő ki? Szerintem még ki se vertem rá.
2021. szept. 28. 00:30
 23/31 anonim ***** válasza:

Semennyit, nem szép és egyáltalán nem csinos.

Ha már fizetek, akkor legyen bombanő.

2021. okt. 29. 12:12
 24/31 anonim ***** válasza:
Láttátok Megan Foxot a diktátor című filmben? Hatalmas! 😂 Nagyon durva, hogy elvállalta, nem egy szívbajos nő!
2021. okt. 29. 12:27
 25/31 anonim ***** válasza:
#24: na Megan Fox kb minden pénzt megér, ellentétben ezzel a banyával.
2021. okt. 29. 12:31
 26/31 anonim ***** válasza:
Egy 20-asért jöhet.
2021. okt. 29. 18:48
 27/31 anonim ***** válasza:

Vicces, hogy mennyire működik itt a kognitív disszonancia redukció. Gal Gadot úgy néz ki mint egy isten és ez nem túlzás.

Nem véletlen választották ilyen szerepre, ez ennek a bizonyítéka. Ha el kéne képzelnem egy görög istennőt Gal Gadot jutna eszembe, mert a mai szépségideálhoz, a tökéletes nőhöz nagyon közel van minden vonása.

És pontosan ezért írja mindenki ezeket, mert ha nem ezt írnák akkor be kellene ismerniük hogy valójában félnének még előtte állni is. Valójában a saját félelmeiket vetítik belé amikor azt írják mennyire beképzelt lehet, stb. Nem ismerjük Gal Gadotot, itt senki sem közeli ismerőse, nem tudjuk milyen ember.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, nyilván nem tudnék annyit fizetni hogy egyáltalán találkozzon velem. Egy világ választ el ettől, de pont ezért szívesen beszélgetnék vele. Érdekelne mennyire és miben más.

2021. okt. 30. 09:51
 28/31 anonim ***** válasza:
27-kicsit el vagy tévedve, elmegyek egy esküvőre, nem egy ilyen nőt látni.
2021. okt. 30. 09:52
 29/31 anonim ***** válasza:

28, Nem vagyok eltévedve. Te vagy eltévedve, ha ezt halál komolyan mondod. 🙂 Gal Gadotot kifejezetten a külseje miatt is választották a Wonderwomanre, ő egy isten ember mint a Thornak a színésze vagy Henry Cavill (superman) hogy férfiakat is mondjak.

Ők a mai kor szépségideáljai emberi bőrbe öntve.

2021. okt. 30. 09:57
 30/31 anonim ***** válasza:
29-Komolyan gondolom. Vagy például nézz el a SOTÉ-ra, simán vannak ott olyan szép lányok, sőt én még jártam is egy ilyen kaliberű csajjal.
2021. okt. 30. 11:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!