Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen lány lehet hűséges?
Ismerkedtünk szerintem kölcsönösen nagyon bejöttünk egymásnak. Majd bejött a képbe egy másik fiú és vele összejött, kb 1 évet tartott. Nem akart megbántani így nem mondott semmi rosszat rám, viszont lelépett és nem írt vissza. Most hogy szakítottak, és teljesen véletlen összetalálkoztunk azt mondta ki akarna békülni velem. Ezek után lehet még megbízható, hűséges velem?
Ezek után hülye lennék ha össze jönnék vele? Én szeretem őt azóta is, csak eléggé rossz volt hogy nem engem választott, meg elég bunkón eltűnt. Meg ő valószínüleg nem szeretett mert nem én kellettem neki. Meg ha nem találkoztunk volna akkor magától nem írt volna, szóval nem tudom mit tegyek.

Nekem az ilyen szituk inkább barát zóna gyanúsak, de az élet majd megvàlaszolja neked.
Ha tényleg, nem csak ego tuning miatt keres akkor ezt tanácsolom:
Ha nem zavarja a te egód, hogy csak a màsodik voltàl, egész nyugodtan

Ha egy nő egy másik pasit választ helyetted, eltűnik az életedből, majd amikor a másik sráccal felsült, akkor ki akar hirtelen békülni?
Szerintem te is érzed, hogy ez a kérdés így olvasva is elég necces nemhogy megélni?!
2 lehetőség adott, vagy alapból elhajtod a fenébe, vagy találkozol vele néhányszor, lefeküdsz vele és utána hajtod el, kérdés mit vesz be a gyomrod. Soha az életben nem bíznék meg egy ilyen nőben, párkapcsolatot biztosan nem kezdenék vele, szexre jó lehet!!!
43F

Attól most elvonatkoztatok, hogy te vagy a rongy/szamár szerepében, akit úgy ott fognak hagyni, mint a sicc (bár szerintem össze sem jönnek vele, lelki szemetesnek jó lesz).
De a hűség hogy jön ide? A csaj senkit nem csalt meg a sztoriban. Attól, hogy randizott veled, aztán összejött valakivel, majd mikor az a kapcsolat véget ért, megint hozzád közeledik (igazából bárkihez közeledhetne), még lehetnek elvei.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!