Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így direkbe megkérdezném, ez gáz?
Van egy lány, akivel egy párszor beszéltünk messengeren. Nagyon rég, kb. 1 éve találkoztunk utoljára személyesen. Most pár napja felvettem vele a kapcsolatot messengeren, érdeklődtem felőle. Alapvetően a személyes ismerkedés híve vagyok, de nem tudtam másképp elérni.
Az államvizsgára készülök és már ki van a f@szom a tanulással. Továbbá, szívesen megismerném jobban a csajszit, személyesen. Két napja beszéltünk utoljára, akkor tök aranyos volt. Gondoltam ráírok, hogy javasoljon valami kajáldát a városban. Aztán, ha válaszol leírom a helyzetemet, hogy elegem van, ki kell szellőztessem a fejem és ha van kedve kísérjen el oda.
Ez így rendben van?
24 éves vagyok, ő 22.
Cselekedj, ne agyald túl!
Ha valami nem tetszik a csajnak, mad szól neked.
Nem jó. "Ha van kedve kísérjen el oda." Ez kb olyan, hogy jöhetsz, ha akarsz, de amúgy mindegy, nélküled is elmegyek. Az államvizsgas nyavajgást is hagyd ki.
"Van kedved eljönni velem xy helyre?" Inkább így csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!