Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ezt így megkérdezh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt így megkérdezhetem évek után?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Volt egy lány, akivel 2 éve randiztam. Minden szuper volt, jót nevettünk, voltak témáink, hajnalig beszélgettünk stb. Azonban a 2. talin baromi rossz kedve volt, nem volt kedve az egészhez, el is váltunk olyan egy óra után. Másnap messnegeren csak annyit írt hogy "sajnálom"...

Azóta nem is jutott eszembe ez az egész (főleg hogy 1,5 éve kapcsolatban vagyok), de mostanában vmiért a messenger feldobálja a képét oda az első sorba, és mindig eszembejut, hogy ez egy baromi nagy rejtély számomra még mindig. :D

Szerintetek?

2021. aug. 13. 23:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges..2 év eltelt, akkor kellett volna érdeklődni nem most
2021. aug. 13. 23:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ezt akkor kellett volna megkerdezni, nem annyiban hagyni. Kapcsolatban elo ember vagy, miert irogatnal az egyik majdnem csajodra ra?

2021. aug. 14. 00:08
 3/4 anonim válasza:
100%
Ha akkor még csak meg sem kérdezted, hogy mi baja, akkor most már semmi közöd hozzá.
2021. aug. 14. 01:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Valamit kiabranditonak talalt. Lehet egy kosza rossz lehelet.
2021. aug. 14. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!