Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek probléma ha egy lány dohányzik?
Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 14:28
12/14 natuman válasza:
Ez szerintem a fiútól függ, h cigizik-e vagy nem.
13/14 anonim válasza:
én dohányzok...de lány h dohányozzon az vhogy nem...
jó oké persze hát én izé...
de vhogy,h ha lenne értelme, kiért leszokni...abba hagynám
16/f
14/14 anonim válasza:
szia..én csaj vagyok,de am ez mind attol függ,hogy dohányzik-e a pasi vagy sem...van olyan aki nem dohányzik,de nem zavarja,hogy a csaj dohányzik...bár ez nagyon ritka,ink olyat nem zavar aki,dohányzik...én amiatt nem cigiztem kb 3 hónapig,mert a palim nem szerette,de szakítottunk utána megint...utána meg cigis palim volt...annak meg semmi baja nem volt vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!