Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Tegnap megismerkedtem egy fiúval egy randi oldalon, beszéltünk msn-en kicsit, és ma meghívott buliba. Vajon elmenjek vagy ne a buliba ilyen kis ismertség után? Ti mit tennétek?
Ha komolyabbak lennének a srác szándékai, nem így indítana, hogy menj el rögtön egy buliba! Ki tudja milyen buli?
Sztem ne menj! Csak akkor menj, ha nem bánnád, ha nem csak buli lenne belőle!
Az előttem írónak igaza van!Ha komolyak lennének a srác szándékai,akkor nem egy buliba hívna el,hanem egy olyan helyre,ahova be tudtok ülni beszélgetni,ismerkedni!Vagy egyszerűen elhívna sétálni.
Ki tudja milyen buli lenne az?
Biztosan van más jelentkező is azon a randi oldalon,én a helyedben tovább keresgélnék!;-)
Sok sikert!
Jajj, a második és a harmadik tuti valami aggódó anyuka... Figyelj, magadtól sosem jársz bulizni? Ha nem, akkor itt az alkalom, ha meg igen, akkor tudod, hogy mi van ott.
Egyébként az aggódó anyukáknak elmondanám, hogy a legtöbb szórakozóhelynek nem része a dugószoba. meg amúgy is, ha nem akarja, akkor nem, megy, még ha van is ilyen hely :)
Én a 4. válaszoló vagyok...Mondom, egy jó tanács: menjetek többen csajok!...Ezért a fiúnak még nem kell megsértődnie, hisz buliba(disco) mentek, oda meg annyi ember, megy amennyi akar. De ha neki ez problémát okozna, akkor nem hiszem, hogy csak "bulizni" akar veled.
Az meg igaz, hogy manapság nem kell az embernek el mennie diszkóba sem, mert bárhol történhet vele vmi..De jobb óvatosnak lenni!
De ne lepődjél meg, ha nem fog akarni máshol is találkozni. Akkor találsz jobbat is.
Azért szurkolok nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!