Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Tegnap megismer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Tegnap megismerkedtem egy fiúval egy randi oldalon, beszéltünk msn-en kicsit, és ma meghívott buliba. Vajon elmenjek vagy ne a buliba ilyen kis ismertség után? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
2008. dec. 11. 10:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Minek jársz randi oldalra, ha nem akarsz randizni menni?
2008. dec. 11. 10:05
 2/10 A kérdező kommentje:
akarok ismerkedni, csak nem tudom hogy ilyen kis idő után elmenjek e.
2008. dec. 11. 10:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha komolyabbak lennének a srác szándékai, nem így indítana, hogy menj el rögtön egy buliba! Ki tudja milyen buli?

Sztem ne menj! Csak akkor menj, ha nem bánnád, ha nem csak buli lenne belőle!

2008. dec. 11. 10:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem írónak igaza van!Ha komolyak lennének a srác szándékai,akkor nem egy buliba hívna el,hanem egy olyan helyre,ahova be tudtok ülni beszélgetni,ismerkedni!Vagy egyszerűen elhívna sétálni.

Ki tudja milyen buli lenne az?

Biztosan van más jelentkező is azon a randi oldalon,én a helyedben tovább keresgélnék!;-)

Sok sikert!

2008. dec. 11. 10:49
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem menjél el!De én a te helyedben, mivel nem ismerem csak pár orája az illetőt biztos vinnék magammal egy barátnőt. Gondolom a fiú is viszi a haverokat, hameg csak úgy akarja, hogy kettesbe menjetek, akkor nem épp a buli a legjobb hely első randira....Ott akármi megtörténhet, aminek még nem kellene, vagy nem akarnád.
2008. dec. 11. 11:59
 6/10 anonim ***** válasza:
38%

Jajj, a második és a harmadik tuti valami aggódó anyuka... Figyelj, magadtól sosem jársz bulizni? Ha nem, akkor itt az alkalom, ha meg igen, akkor tudod, hogy mi van ott.

Egyébként az aggódó anyukáknak elmondanám, hogy a legtöbb szórakozóhelynek nem része a dugószoba. meg amúgy is, ha nem akarja, akkor nem, megy, még ha van is ilyen hely :)

2008. dec. 11. 12:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
2.válaszoló vagyok és nem vagyok aggódó anyuka, hanem huszonéves! Én bizony nem mennék el abba a buliba, ki tudja, hogy a srácnak mit is jelent a "buli" szó! Persze ha bevállalós az kérdező, menjen csak, de nehogy utána megbánja!Aztán meg majd ide írogat hülye kérdéseket, hogy "mit csináljak, mert egy buliba 5-en megerőszakoltak?"!!!!
2008. dec. 11. 12:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a 4. válaszoló vagyok...Mondom, egy jó tanács: menjetek többen csajok!...Ezért a fiúnak még nem kell megsértődnie, hisz buliba(disco) mentek, oda meg annyi ember, megy amennyi akar. De ha neki ez problémát okozna, akkor nem hiszem, hogy csak "bulizni" akar veled.

Az meg igaz, hogy manapság nem kell az embernek el mennie diszkóba sem, mert bárhol történhet vele vmi..De jobb óvatosnak lenni!

2008. dec. 11. 13:27
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! végül nem mentem el, elsőre inkább máshol találkozok vele (ha találkozok)
2008. dec. 11. 18:24
 10/10 anonim ***** válasza:
61%

De ne lepődjél meg, ha nem fog akarni máshol is találkozni. Akkor találsz jobbat is.

Azért szurkolok nektek :)

2008. dec. 11. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!