Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőként férfit randira hívni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként férfit randira hívni?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel instán találtunk egymásra kb. 1 hete. Elég jól eldumálunk cseten. És elmondása szerint pötyögni annyira nem szeret, ezért telefonon is szoktunk. A telefonálásokat ő kezdeményezi mindig, és simán elbeszélgetünk ott is csomót. Na viszont ami furcsa, hogy nem hív el randizni. Én már így egy hét után igényelném, mert ha élőben nincs meg a szikra, felesleges egymás idejét pocsékolni. Plusz egyre inkább belehabarodom és nem szeretnék egy ábrándot kergetni. A lényeg, hogy kellene találkoznunk, de egyelőre szóba sem került a randi, még csak érintőlegesen sem. Vajon miért nem hív el találkozni?? 38 éves férfi, és kb. 2 órányira élünk egymástól. Ha találkozunk, egyáltalán hogy, hol illene? Mivel 2 óra oda-2 óra vissza az út, ezt talán a férfinak illene megtennie első alkalommal?!
2021. szept. 13. 21:26
1 2
 1/13 anonim válasza:
82%
Ha el akarod hívni, hívjad
2021. szept. 13. 21:28
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Találkozhattok félúton, vagy elfelezitek a benzinpénzt. De semmiképpen se te tedd meg az egész utat.
2021. szept. 13. 21:33
 3/13 anonim ***** válasza:
61%

Ne haragudj, de, hogy tudsz valakibe belehabarodni egy hét csetelés, meg telefonálás után?

Őszintén szólva én megijednék, ha azt mondaná nekem egy nő egy hét csetelés után, hogy randizzunk, mert belém van habarodva.

2021. szept. 13. 21:35
 4/13 anonim ***** válasza:
95%

Ezeken az ismerkedős netes meg telefonos vackokon nincs távolsági beállítás?

2 óra utazás...jó lehet, amikor este hazamégy egy fos nap után, majd felhívod a másikat, hogy átjönne-e vígasztanli, az meg rábólint, majd odaér éjfélre.

2021. szept. 13. 21:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj neked konkrétan randira hívni, az is elég lehet, ha csak felhozod a találkozást. Pl. mondhatod neki, hogy szívesen megismernéd élőben is vagy akár meg is kérdezheted, hogy ő mikor szeretne találkozni.
2021. szept. 13. 21:44
 6/13 anonim ***** válasza:
17%
No vagy legyen tartasod. A férfi hívjon el😂😂😂
2021. szept. 13. 22:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű nem független, azért nem hív el. Én biztos nem hívnám a helyedben. Adnék neki még 1 hetet, ha nem lép, akkor ejteném.
2021. szept. 13. 22:40
 8/13 anonim ***** válasza:

Kérdezz a nő dolgairól. Kikkel találkozik? Mi van a randijaival? Milyen nőt keres.Mint egy haver.

Puhatolozz h mit gondol rólad milyennek ismert meg...?

2021. szept. 13. 22:42
 9/13 anonim ***** válasza:
73%

Engem hivtak meg kv-ra. Volt aki randira, férfi vagyok!

Nincs abból semmi, jól sikerült minden.

2021. szept. 14. 05:04
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem tenném. Egyrészt, nem szeretem, mikor a férfi kéreti magát, mint a szűzk....va. Másrészt, ha én hívom, eleve mínuszból indulok. Egy férfi az legyen már annyira tökös, hogy meglépi ezt.
2021. szept. 14. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!