Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként első randira elmennél-e abba a városba, ahol a férfi lakik?
Figyelt kérdés
Mindketten a 20-as éveinkben vagyunk, viszont eléggé messze lakunk egymástól, így felajánlotta, hogy aludjak nála. Ő nem tud eljönni hozzánk, mert én a szüleimmel élek.2021. aug. 21. 07:27
1/14 anonim 

válasza:

Elmennék, de biztos nem aludnék nála, főleg nem első randin..
2/14 anonim 

válasza:

Csak abban az esetben, ha nem gondolom komolyan a kapcsolatot, és adott esetben egy egyéjszakásban is benne lennék. Ha messze laktok, beszéljetek meg kb félúton egy helyet, ahol találkoztok.
3/14 A kérdező kommentje:
Nem feküdnénk le, mert én nem szeretném egyből, de szerintem ő is így gondolja.
Inkább amiatt gondolkodom, hogy nem őrültség így találkozni valakivel először.
2021. aug. 21. 07:59
4/14 anonim 

válasza:

Ha nem a lakásán találkoztok, hanem nyilvános helyen - ami elsö randinál szerintem alap! -, akkor semmi gond, meg ha garantáltan meg tudod oldani még aznap vagy a hazajövetelt vagy az ott alvást (szállóban vagy egyéb, erre való helyen).
Az önmagában nem gond, ha te utazol oda, de azért biztoítva legyél.s
5/14 anonim 

válasza:

Nem kell elsőre ott aludni egy idegennél... az, hogy eddig neten "ismerted" az nem azt jelenti, hogy élőben is ugyanaz az ember lesz, így tényleg egy köztes várost beszéljetek meg találkának és onnan mindenki megy haza utána. Lehet élőben nem is fogtok passzolni, kiderül, hogy az a vicces srác nem is vicces, mert élőben megszólalni se tud stb. így elég kellemetlen lenne, ha nem öttök be egymásnak élőben és ott aludnál egy olyan idegennél, akit nem is akarsz.
6/14 anonim 

válasza:

Igen, de foglalnék szobát egy panzióban.
7/14 anonim 

válasza:

Biztos, hogy nem. Vagy ő jön vagy olyan helyre megyünk, ami mindkettőnknek új.
8/14 anonim 

válasza:

Lehet, élőben ellenszenves lesz, legyen B terved és ne aludj ott
9/14 anonim 

válasza:

Nőként első személyes találkozásra biztosan nem mennék. Vagy jöjjön ő, vagy találkozzunk egy mindkettőnknek közeli helyen, nyilvánosan.
10/14 anonim 

válasza:

Nem mennek, és első randin senkivel nem találkoznék lakáson. Nem is ismered, bajba is kerülhetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!