Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként első randira elmennél-e abba a városba, ahol a férfi lakik?
Figyelt kérdés
Mindketten a 20-as éveinkben vagyunk, viszont eléggé messze lakunk egymástól, így felajánlotta, hogy aludjak nála. Ő nem tud eljönni hozzánk, mert én a szüleimmel élek.2021. aug. 21. 07:27
11/14 anonim 

válasza:

Ugyanúgy találkoztam életem szerelmével. Mi le is feküdtünk. Utólag azt mondta picit ijesztő volt neki, de közben élvezte is. Én nem tudtam, hogy "fél", mert kicsit sem látszódott, de én nem akartam neki semmi rosszat, ami azt is bizonyítja, hogy utána három évig voltunk együtt, s ő szakított.
12/14 anonim 

válasza:

Hogy akarjátok tartani a kapcsolatot, ha ennyire messze vagytok? Így nehéz megismerni a másikat. Egyébként aludna ott a fene, találkozzatok semleges helyen és menj haza aludni.
13/14 anonim 

válasza:

Nem, nem utaznék oda, ahol ő él, és egészen biztosan nem mennék oda egy férfi lakására első randin, nem hogy ott aludjak nála.
Vagy úgy találkoznék vele nyilvános helyen, hogy ő jön el oda, ahol élek, vagy úgy, hogy kb. félúton beszélünk meg egy találkozót.
14/14 anonim 

válasza:

13-as véleményét osztom. Miért a nő utazzon és vegyen ki szobát? Tegye ezt a pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!