Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megalázás után hogyan építsük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalázás után hogyan építsük vissza az önbizalmunkat?

Figyelt kérdés
Kb 1 hónapig ismerkedtem egy sráccal. Többször randiztunk, minden okésnak tűnt, míg az egyik randin megalázott. Azzal viccelődött, hogy az egyetemi szakom és a szakdolgozat témám semmit nem ér és annál aljább már nincsen (vegyésznek tanulok). Nekem ez szörnyen rosszul esett, mert nagyon sok energiát fektetek a tanulmányaimba és fontos nekem. Ezután a következő mondata az volt, hogy milyen jó nők vannak még itt. Fogtam és ott hagytam. Utánam futott, hogy ne haragudjak rá szeretné, ha nem veszítene el, ugyanakkor szerinte csak hisztizek. Nem akart ott hagyni, de nagy nehezen csak megtette. Utána még egyszer felhívott és elmondta, hogy túlérzékeny vagyok, de megfogja tartani a telefonszámomat, mert sose lehet tudni..illetve szívesen átpasszolna egy barátjának. Nem történt köztünk szex,nem jártunk mégis szörnyen megalázva érzem magam. Sajnos vannak olyan közös találkozási pontok, ami miatt még fogom őt látni. Félek attól, hogyha látni fogom mindig eszembejut majd ez a rossz emlék. Hogyan tudnám túl tenni magam ezen és érzelmileg teljesen ignorálni ha véletlenül összefutnék vele?

2021. szept. 13. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
62%

Első lépésben fontos tudatosítani, hogy bár a fiatalember viselkedése, érzelmi intelligenciája nagyon alacsony szinten van, mégis a rossz érzés valódi forrása az, hogy csak olyasmit piszkált meg benned, ami eddig is benned volt.

Ez az önértékelés témaköre.

(Nem vagy túlérzékeny, aki egy ismerkedés során másokra figyel, az... Tuskó. 🙂 Örülj neki, hogy gyorsan kiderült.)

Másdik lépésben érdemes kidolgozni a metódust, ami a kívánt önértékelés kibontakozását támogatja, hogy mások véleményétől független módon teljesnek, kiegyensúlyozottnak tudd magad érezni, még ha ilyen impulzust is kapsz.

Ennek az útja az önismeret, a befelé figyelésen keresztül felismert témák átdolgozása. Ehhez célszerű olyasvalaki, aki ebben előrébb van, például egy szakember.

2021. szept. 13. 21:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Egyszerűen nem értelek. A leírásodból egyértelmű, hogy ez egy buta, nulla érzelmi intelligenciával rendelkező, manipulatív állat. Áruld már el, hogyhogy ezek után még TE érzed magadat megalázva?
2021. szept. 13. 21:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Na mi az...most valami ilyen hullám van?

A pasikra sorban jön rá az öt perc, mi meg gondolkozhatunk hogyan tápászkodjunk fel...??

2021. szept. 13. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!