Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a randin szép kártyával fizetnék az elfogadható, vagy inkább használjak bankkártyát vagy készpénzt?
Figyelt kérdés
2021. szept. 12. 11:31
11/18 anonim válasza:
A SZÉP kártyán is pénz van, mint a bankkártyádon, csak meg van határozva, hogy mire lehet költeni. Simán fizethetsz vele, senkit sem fog érdekelni.
12/18 anonim válasza:
Nyujtsa már fel a kezét akinek ez randin számit
13/18 anonim válasza:
Normális fizető eszköz,tehát használd nyugodtan.
14/18 moozygoo válasza:
Szép kártyára én munka után kapom a pénzt, fizetés kiegészítésként.
Az prémium, hogy jó munkahelyem van, és nem segély.
Isten mentsen az olyan nőtől akinek az gáz.
15/18 anonim válasza:
Azzal fizetsz amivel akarsz aki ilyenen problémazik az bolond.
16/18 anonim válasza:
Honnan tudná az a szervezet, akinek épp fizetsz, hogy randin vagy-e?
Mond, hogy nem randin vagy és akkor nincs kérdés.
17/18 anonim válasza:
Én még olyan helyet nem láttam, ahol azért ne fogadná el a szép kártyát, mert randizol. Wtf. Le se kakilják.
18/18 A kérdező kommentje:
16 és 17
A kérdés, hogy a randipartner számára elfogadható lenne-e, vagy emiatt kellemetlenül érezné magát. Elkönyvelne vesztesnek, csórónak, lenézne miatta stb.
2021. szept. 17. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!