Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a randin szép kártyával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a randin szép kártyával fizetnék az elfogadható, vagy inkább használjak bankkártyát vagy készpénzt?

Figyelt kérdés

2021. szept. 12. 11:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
5%
Kicsit tűnhet úgy, hogy csak azért vittem oda, mert ott neked ingyen van. :/
2021. szept. 12. 11:33
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Vitted*
2021. szept. 12. 11:34
 3/18 A kérdező kommentje:

Miért lenne nekem ingyen?

Akkor már inkább vihetném a Blaha Lujza térre az ingyenes ételosztásra.

2021. szept. 12. 11:38
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg itt tart a társkeresés?
2021. szept. 12. 11:42
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem pont nem érdekelne. Ugyanolyan fizetőeszköz, mint a kp vagy a bankkártya.
 6/18 anonim ***** válasza:
86%
Normális, hivatalos fizetőeszköz, meg nem is ajándékba adják a pénzt, ami rajta van. Ráadásul kifejezetten ilyen célra van. Most a vendéglátás fiókot csak akkor nem gáz elkölteni, ha egyedül mész étterembe? Csinál egyáltalán valaki olyat? Maximum a macera miatt kerülném, ha kerülném, nem azért, mert ciki lenne.
 7/18 anonim ***** válasza:
93%
Ha étterembe/cukrászdába megyünk mi is mindig széppel fizetünk, mégis mire költsem, ha nem ilyen helyeken? Persze most mindenre lehet, de alapból nem. Szerintem egy randin sincs ezzel gond, az ugyanolyan fizetőeszköz, mint a bankkártya meg a készpénz.
2021. szept. 12. 11:43
 8/18 anonim ***** válasza:
25%
Hagy ott az aranyfuxod 😆😆
2021. szept. 12. 12:02
 9/18 anonim ***** válasza:
90%
Amikor fizetsz, nem a randipartnered előtt fizetsz, hanem elvonulsz, és akkor nincs kérdés. Amúgy nem gáz, mert legalább foglalkozol az illetővel, meghívtad valamire, tehát a gesztus többet jelent.
2021. szept. 12. 12:02
 10/18 anonim ***** válasza:
11%
NE Szép kártyát használj!!!
2021. szept. 12. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!