Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Előfordult már veletek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már veletek, hogy valaki több hét ismerkedés után eltűnt?

Figyelt kérdés

Most meg nem nagyon akarom elhinni, annyira jol indult az egész jó talik voltam, ugy ereztem nagyon tetszem neki, ezt is mondta.

Erre tegnap egesznap nem hallatott magáról és még ma sem..

2021. szept. 10. 13:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem van párkapcsolata, vagy valami mást titkolt előled te ismeretlen nőstény!
2021. szept. 10. 13:53
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
3 hónap után tűntek el szó nélkül...
2021. szept. 10. 14:01
 3/20 A kérdező kommentje:
2. Ez durva lehetett, es soha tobbet nem is keresett? Sose lett megmagyarázva?
2021. szept. 10. 14:29
 4/20 anonim ***** válasza:
15%
talált jobbat, ez van. Ha főnyeremények lennétek 1 hónap tán már együtt lennétek.
2021. szept. 10. 14:38
 5/20 anonim ***** válasza:
21%

Azta!

30 órája nem tudsz róla semmit?! XD

Ember, egy beteljesült szerelmi kapcsolatban sem tartottunk ilyen szoros kontaktot.... Nemhogy egy ismerkedésben...

2021. szept. 10. 14:45
 6/20 anonim ***** válasza:
82%
Sokan csak egosimogatas miatt randiznak, tarsat nem akarnak. Akiknek nincs megfelelo onbizalmuk, azok szoktak a legsunyibb modon lelecelni, parkapcsolatban meg megcsalni. Mert a kulso befolyastol fugg az, hogyan erzik magukat. Szerintem ne band, nem vesztettel sokat.
2021. szept. 10. 14:46
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Itt, ezen az oldalon, a virtuális térben ez gyakori.
2021. szept. 10. 15:37
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez önmagában még nem jelenti azt, hogy ennyi volt, vége, de biztos nem jó jel, ha eddig aktívan keresett. Talán problémája van, talán most el akar tűnni, vagy csak simán nem érdekled annyira... Egyik sem jó, de nyilván ez még nem jelenti azt, hogy vess rá keresztet. Majd ha egy hétig sem keres, ott gáz lesz.
2021. szept. 10. 17:28
 9/20 A kérdező kommentje:

Az egyetlen amire gondolni tudok, hogy megkert, hogy en is keressem, es ezt eddig egyszer tettem meg.

Dehat o nem is nyitotta meg az utolsó uzenetem.

Akik olyanokat irnak, hogy van baratnoje stb azok ebben a világban élnek? Talan a jopar baratbol valaki csak kikotyogta volna mar akiknek belettem mutatva. Csak nem vitt volna, hogy mutatkozzak mar be anyukanak.

Az, hogy most idokozben talalt jobbat, na az meglehet. Habár már azt beszéltük meg, hogy nem ismerkedunk masokkal, es nem is neten ismerkedtunk meg.

Eddig se irogattunk tul sokat, cserebe a talik nagyon jók voltak. De mostmar egyaltalan nem ir, eddig legalabb a napi par uzenetvaltas megvolt.

2021. szept. 10. 18:07
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gáz van. Legalábbis én rögtön erre gondolnék. :/
2021. szept. 10. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!