Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek, hogy valaki több hét ismerkedés után eltűnt?
Most meg nem nagyon akarom elhinni, annyira jol indult az egész jó talik voltam, ugy ereztem nagyon tetszem neki, ezt is mondta.
Erre tegnap egesznap nem hallatott magáról és még ma sem..
Azta!
30 órája nem tudsz róla semmit?! XD
Ember, egy beteljesült szerelmi kapcsolatban sem tartottunk ilyen szoros kontaktot.... Nemhogy egy ismerkedésben...
Az egyetlen amire gondolni tudok, hogy megkert, hogy en is keressem, es ezt eddig egyszer tettem meg.
Dehat o nem is nyitotta meg az utolsó uzenetem.
Akik olyanokat irnak, hogy van baratnoje stb azok ebben a világban élnek? Talan a jopar baratbol valaki csak kikotyogta volna mar akiknek belettem mutatva. Csak nem vitt volna, hogy mutatkozzak mar be anyukanak.
Az, hogy most idokozben talalt jobbat, na az meglehet. Habár már azt beszéltük meg, hogy nem ismerkedunk masokkal, es nem is neten ismerkedtunk meg.
Eddig se irogattunk tul sokat, cserebe a talik nagyon jók voltak. De mostmar egyaltalan nem ir, eddig legalabb a napi par uzenetvaltas megvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!