Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi felhív napi szinten, akar valamit?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel ugyanazt a sportágat űzzük. Még nem találkoztunk személyesen. Én kezdeményeztem, instán, mert azt hittem szingli. Persze kapott az alkalmon és azóta (pár napja) csetelgetünk. Ez még oké, de minden nap felhív és olyan jól elbeszélgetünk, hogy 20-30 percet eldumálunk ott is. Nem értem, miért akar mindig felhívni,de olyankor nem felszínes dolgokról beszélünk hanem inkább lelkizünk. Na de a probléma, hogy kicsit kutakodtam és kiderült hogy több mint 10 éve házas és gyerekei is vannak. Ő ezt nem mondta, ezért én másképp álltam a dolgokhoz. Akar tőlem valamit?2021. szept. 9. 23:31
1/4 anonim válasza:
Lehet csak kell neki valaki, akivel lelkizhet. Bár ha nem naívan nézzük a dolgokat, akkor esélyes hogy akar valamit. Mondjuk házasan úgy hogy gyerekei vannak szerintem sejted hogy mit akar.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, de te ne akarj semmit, mert az ő viselkedése nem korrekt a családjával szemben. Valószínű, később többet is akar, mert hát te megérted, a feleség meg nem - szerinte.
3/4 anonim válasza:
Hát az ilyen dolgok mindíg furán jöttek le nekem, a felesége persze nem érti meg,de a felesége akit azért elvett valamiért mert azért csak egy húron pendültek, most már a gyerekek után nem jó,még nem is beszélnek ,persze 😏, ennek azért elég kamu szaga van mindíg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!