Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szerintem megalázó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem megalázó nőként így lezárni az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Nem érzem őszintének a férfi érdeklődését, gyanítom inkább csak a testem érdekli.

De biztos, nem hagyná annyiban, ha azt mondanám bocsi részemről ennyi.

Tudni akarná miért. Csak szerintem megalázó meg mondani, hogy nem érzem, hogy úgy érdeklődne irántam?

Nem akarom, hogy elkezdje bizonygatni, hogy nem, nem így van. A szavaival mindig azt mondja ez köztünk nem csak szex lesz, de a tettei mégsem ezt mutatják.

2021. szept. 9. 12:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megmondod hogy te még nagy vagy készen, túl kell tenned magad az előző kapcsolatodon, vagy valamin. Susszpassz.
2021. szept. 9. 12:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi megalázó nincs benne. Megmondod neki, hogy mi az, ami a tettei miatt kétségeket ébresztett benned. Sokáig nem kell magyarázkodni, ez nem egy hosszú kapcsolat lezárása.
2021. szept. 9. 12:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az önazonosság és az őszinteség soha nem megalázó, ebben az esetben sem lenne az.
2021. szept. 9. 12:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hazudhatsz is, ha ezt megalázónak érzed. Vagy nem magyarázkodsz, mikor kérdezget. Úgy érzed, így jobb, és pont.
2021. szept. 9. 12:59
 5/11 anonim ***** válasza:
68%
Ne csinálj úgy mintha a nők nem tudnának kitalálni 25 bullshit szöveget a szakításra...
2021. szept. 9. 12:59
 6/11 anonim ***** válasza:

En is néha tök hülyének érzem magam mikor kerdeznem kell a saját barátomtol hogy egyáltalán velem tervez e,(mert a tetteibol nem latszik), aztán kapom ugye a buksisimit hogy igen.

En szeretném megforditani a helyzetet. Jelenleg nem kaparok ha nem ír én se ha nem akar találkozni en se eroltetem.

Jelenleg hatradőlve vegignézem megmozdul e. En nem fogok.

2021. szept. 9. 13:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy neked nem jön be oszt ennyi. Nem bízol benne. Nincs ebben semmi.

#6 az komoly kapcsolat 😆

2021. szept. 9. 14:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, azt mondja, hogy komoly kapcsolat..csak en már besokalltam h neki az igy néz ki, hogy lesz.rom a másikat.
2021. szept. 9. 14:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, ami hiányzik? Beszélgettek? Vannak közös programjaitok? Mikor nem vagytok együtt, keres, érdeklődik, vagy csak a következő találkozót egyezteti? Mi az, amit hiányolsz?
2021. szept. 9. 16:13
 10/11 A kérdező kommentje:

"Mikor nem vagytok együtt, keres, érdeklődik, vagy csak a következő találkozót egyezteti?"

Hat éppen ez. Habár napi 1-2 üzenetet kaptam tőle (ma eddig ennyit sem), de tulajdonképpen szinte 0-val egyenlő amennyit érdeklődik, ha nem találkozunk.

Most pár napja mintha többet írt volna, erre ma már semmit.

2021. szept. 9. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!