Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Letezik olyan, hogy a ferfi nem vonzodik a nőhöz,
es megis osszejar vele legyottokra?
Nőként én is szoktam olyan pasival leállni, aki annyira nem jön be, de szexuálisan beindít valamiért, így meg nyilván van vonzalom, ha tudok gerjedni. Vonzalom nélkül lehetetlen lenne szexelni számomra, bár nekem nincs szükségem arra, hogy átverjek másokat, megmondom ha nekem csak szex fér bele az ismeretségünkbe.
Aki vonzalom nélkül képes szexelni, az azért nagyon nyomi lehet, hogy ennyire nincs lehetősége olyannal lenni, aki vonzza.
Még ha nem tetszik olyan nagyon a másik az egy dolog, de hogy nincs vonzalom... Nagyon gáz.
Hagyd ezt a szerencsétlent, más bajok is vannak vele úgy látom. Ez a fura viselkedés kb olyan, mintha valami exet akarna elfelejteni és latolgatja, hogy a szex a jó vagy ha belekényszeríti magát egy komoly kapcsolatba, de amúgy fogalma sincs, hogy mi legyen.
2021. szept. 7. 11:53
12/18 A kérdező kommentje:
Utolso: annyira én sem mondanam, hogy vonzodom hozza, sot az van bennem, oruljon, hogy megkaphat 😂 (minden bekepzeltsegen kivul, mert jot en nem mondanam, hogy hallottam rola..) Ma azt mondta ha haza er, ir.. Hat bacik irni, pedig tudom, h ketto fele mar otthon van.. Elengedem a dolgot, es kb elszegyellem magam, hogy felnott no letemre naiv voltam, es azt gondoltam lehet valakivel osszejarni "arra".. Kisse megalazo ez most 😅 de igy jartam.. Inkabb nem foglalkozom most senkivel, es a lelkem nem serul jobban. Köszönöm a kommentemet, legyen szép napja mindenkinek
Persze, a kémia mindent legyőz.
2021. szept. 7. 17:53
2021. szept. 8. 19:16
2021. szept. 8. 19:16
Igen. De nőknél is van ilyen
2021. szept. 8. 19:18
#7 válaszolónak láthatóan szövegértelmezési nehézségei vannak, úgyhogy elsősorban azt kellene fejlesztenie, mielőtt bárkit "agyatlannak" nevez. Az #5 válaszoló ugyanis egy szóval sem állította sem azt, hogy "normális" átverni valakit, sem azt, hogy egyáltalán itt bárki átvert bárkit. Már a kérdező a kérdésével is világossá tette azt, hogy itt szó sincs átverésről vagy bármiféle félrevezetésről, hiszen a nővel az adott férfi egyáltalán nem is próbálta soha elhitetni, hogy vonzódik hozzá. Más szóval: teljesen tiszta lapokkal játszik az adott férfi. Vannak nemi szükségletei, mint a legtöbb egészséges férfinak, de komoly társkapcsolata nincs, s talált egy nőt (a kérdezőt), akivel ezeket a nemi szükségleteit rendszeresen kielégítheti, s a nő (a kérdező) ezt önként és dalolva megteszi neki. A férfi számára ennyiből áll az egész történet: ki van pipálva a szükséglet-kielégítése. Azt csak a legnaívabb nők remélik, hogy a jó szextől majd idővel beléjük szerelmesedik az ilyen férfi. Nem fog. Számára ez csak ideiglenes megoldás, s amint lesz komoly kapcsolata később, a kérdezőt azonnal ejteni fogja. Az teljes mértékben a kérdező hibája, hogy ilyen, kezdetektől tisztán szexkapcsolatba belement. De az ember sokszor a saját hibájából tanul.
2021. szept. 8. 20:01
18/18 A kérdező kommentje:
Kozoltem vele, hogy inkabb ne eroltessuk, ennek mar egy hete.. Azt irta jó, hat neki igazandibol m1.. Nem irt 🤷🏽♀️😁 mikor láttam hetvegen megnezett, a napjaimat fb-n megnezi, de ennyi.. szoval o nem is fogta a dolgot, en meg elengedtem.. Bar azert idegesit, de nem tudok neki mit tenni
További kérdések: