Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Letezik olyan, hogy a ferfi nem vonzodik a nőhöz, es megis osszejar vele legyottokra?
Nőként én is szoktam olyan pasival leállni, aki annyira nem jön be, de szexuálisan beindít valamiért, így meg nyilván van vonzalom, ha tudok gerjedni. Vonzalom nélkül lehetetlen lenne szexelni számomra, bár nekem nincs szükségem arra, hogy átverjek másokat, megmondom ha nekem csak szex fér bele az ismeretségünkbe.
Aki vonzalom nélkül képes szexelni, az azért nagyon nyomi lehet, hogy ennyire nincs lehetősége olyannal lenni, aki vonzza.
Még ha nem tetszik olyan nagyon a másik az egy dolog, de hogy nincs vonzalom... Nagyon gáz.
Hagyd ezt a szerencsétlent, más bajok is vannak vele úgy látom. Ez a fura viselkedés kb olyan, mintha valami exet akarna elfelejteni és latolgatja, hogy a szex a jó vagy ha belekényszeríti magát egy komoly kapcsolatba, de amúgy fogalma sincs, hogy mi legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!