Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki messengeren?
Írtam neki.
De hamar megakadt a beszélgetés, nem nálam. Nem írt vissza! Válaszolt hogy jól van és hogy sajna ez van… aztán írtam neki hogy ez egy tapasztalat volt és többet nem írt! És most???
Van már valami elképzelésed, hogyan tovább? Néztél esetleg új munkahelyet, vagy most kis pihenés egyelőre?
Valami hasonlót. Ha ezen már túl vagytok, akkor nem tudom. Te ismered. :D No para, elrontani nem tudod. Ne stresszelj rá, csak írd, ami éppen jön. Inkább tűnj furának, picit bukdácsolónak, mint túl nyomulósnak. ;)
Most megint én írjak?
Ezt az izgalmat nem bírja szívem. Remegnek a kezeim. Tudom nagyon gáz, de tényleg nem tudom hogy mit csináljak!? Mit írjak?? Folytassam? De ő nem válaszolt utoljára?
Érdeklődj,kérdezz...és akkor nincs lezárva sosem a beszélgetés.Azzal nem tudott mit kezdeni hogy ez egy tapasztalat volt...az volt...de ennyi.Mit írjon rá?!
Addig neked kell irányítani a beszélgetést,amíg le nem esik neki hogy akarsz tőle valamit,nem csak baráti gesztusként kérdezel.Eleinte ne túl személyeseket kérdezz...nem baj ha nem kérdez vissza,mindig legyen egy újabb és újabb kérdésed,bármi ami csak érdekel.Aztán ha kérdésre sem fog válaszolni és eltűnik akkor az is jelent valamit.Ha meg érezhetően nem csak egyoldalúan beszélgetsz vele,hanem beszáll,és partner lesz benne,és érdeklődik irántad,visszakérdez,akkor sínen lesz az ügy.
Kamu.
A nők egy mentálisan, fizikailag rendben lévő, illetve megfelelő egzisztenciájú pasit is simán elutasítanak mondvacsinált marhaságok miatt.
Vagy csak pótapukát akarsz? A kérdésben említett (volt) kollégád nem lesz alkalmas erre a szerepre, aki meg igen, az bocs, de t.jik a fejedre, vagy már van saját családja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!