Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elit étteremben lesz a 3. randi. Egyszerű, kínai kézitáska jó lesz, vagy valami elegánsabbat?
Figyelt kérdés
Valahová a gellért térhez megyünk.
Ehhez hasonlóm van.
Ha elitebb kellene, kérlek linkeljetek olyat ami oda illene.
2021. szept. 5. 14:39
11/17 A kérdező kommentje:
Elegáns farmer, fekete fényes. Nem tudom hogyan kéne akkor kinézzek, de túl kihívót nem akarok most még felvenni.
2021. szept. 5. 15:14
12/17 anonim 

válasza:

Egy elegáns koktélruhában, vagy hosszú ruhában, esetleg egy top + ceruzaszoknyában mi a kihívó? Elárulom kevesebb, mint egy fényes tapinaciban...
13/17 anonim 

válasza:

Nem kell túlspilázni, azzal csak áruldo el, hogy két évente egyszer jutsz el drágább étterembe. Ne legyél topis, a fekete farmer megfelel. Egy kisebb táska elegánsabb, de ha a napi rohanás után jutsz oda, akkor jó ez is. A kutya nem fogja nézni. Azért nyomozd ki, hogy a partnered hogy szokott öltözködni. Ha az elegánsabb vonalat szereti, akkor legyél te is az. Ha lazább, akkor nem kell túltolni.
14/17 anonim 

válasza:

#5: Most miért jobb a kínai gagyi? nagyanyám 20 éves táskái ilyenek.
15/17 anonim 

válasza:

Az idén én 4-szer voltam étterembe. Egy elég felkapott, népszerű városban élünk ny.M.orszagon. Elso: Jól esett, hogy van hova kioltozni. Csak mi voltunk, senki más.. 2: Többen voltak általános utcai öltözékben, mint kioltozve. 3: szintén inkább farmernadrág, pólóban... 4: Minden asztal foglalt /népszerű hely/ a többség itt sem alkalmiban volt. Meghat a kutya sem nézi miben vagy.
16/17 anonim 

válasza:

Biztos nem mennék farmerban (fényesben ??? sem). Engem aztán tök nem érdekel, hogy a topis többség miben van. Színházba is szépen felöltözöm, hiába vannak sokan koszos sportcipőben.
17/17 anonim 

válasza:

A színház az más, mint az étterem. Mi elég gyakran járunk étterembe, nyilván nem szakadtan, de nagy feneket sem kerítünk neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!