Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen esélytelen vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen esélytelen vagyok, ha olyan barátnőt szeretnék, aki nem hord kézitáskát?

Figyelt kérdés
Mindig ez volt az álmom, de eddig minden barátnőm vállához hozzánőtt a táskája, és ez engem mindig idegesített.

#barátnő #kezitáska
2019. márc. 11. 08:44
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
91%

Kezdj rocker csajjal, annak szimatszatyra van.

32/f

2019. márc. 11. 08:46
 2/24 anonim ***** válasza:
82%

Mivel a női ruhák többségén nincsen zseb, ami van, az is kicsi, és szűk, sajnos egy felnőtt nő nemigen tud meglenni kistáska nélkül. Ráadásul ha sminkel is, vagy épp megvan a menzesze, az ehhez való felszerelést is vinnie kell. Nőként sem öröm mindenhol a táskára vigyázni, hidd el. Sajnos ez van.

37N

2019. márc. 11. 08:52
 3/24 anonim ***** válasza:
73%

Miért nem veszel a barátnődnek egy igényesebb női hátizsákot?

Mostanában még divat is.

2019. márc. 11. 08:53
 4/24 anonim ***** válasza:
85%

Persze, hogy lehet, ha hordod helyette. :D

Viccet félretéve, vannak lányok, akik nem hordanak táskát, de ez alapján párt választani elég felszínes.

2019. márc. 11. 08:54
 5/24 anonim ***** válasza:
33%
Wááá, nem egyedül vagyok ezzel a fura vágyammal...😃 Sajnos az eddigiek is mind hordták.
2019. márc. 11. 09:05
 6/24 anonim ***** válasza:
83%

Nem hordok magammal -általában- sminkkészletet, viszont...pénztárcát, személyi okmányokat, fésűt, papírzsepit, + alkalmanként pótharisnyát mindig viszek.

Ezeket szerinted hová tegye egy nő?Nincs zakó/dzseki/nadrágzseb mint a férfiaknak,hogy belesüllyesztem a pénztárcát.

Nem kell óriási táska, de egy kisebb méretű, ami adott alkalomhoz=úthoz szükséges nélkülözhetetlen.

De egyébként nézz szét: én állandóan megfelelő táskát keresek, ami nem bőröndnyi,de nem is borítéktáska, pontosan olyan, amibe a fent leírtak beleférnek. Alig van ilyen :(

2019. márc. 11. 09:18
 7/24 anonim ***** válasza:
20%
Megértelek, kérdező, de ehhez nagy szerencse kell. Nemrég épp ezen tűnődtem, amikor egy tüntetés felvételeit néztem. Csajok szólamokat skandálva vonultak transzparensekkel, de a legtöbb vállán ott fityegett a táskája. Agyrém! Amúgy nekem egy olyan női ismerősöm van, aki nem hord táskát, egy kifejezetten sportos csaj közel a negyvenhez. Igaz, hátizsákja neki is van, de nem az a trendi divatos féle, hanem az is sporthátizsák. Sajnos azonban nem akar a barátnőm lenni...
2019. márc. 11. 09:18
 8/24 anonim ***** válasza:
66%

Nekem a legtöbb táskám olyan, amit át tudok vetni a vállalom és szabad mindkét kezem. De nem tudok táska nélkül létezni. A legtöbb ruhámon nincs zseb, ha lenne is, teljesen elrontana a ruha vonalát, ha teletömném a zsebebeit.

Miért zavar ennyire a táska?

2019. márc. 11. 09:39
 9/24 anonim ***** válasza:
75%
Amikor egész nap munkában vagy egyetemen vagyok, szerinted mégis miben vigyem a cuccomat, fehér nejlonszatyorban? Reggel 7-től este 5-6-ig csak kell valamit ennem, innom, pénztárcát, igazolványtartót, telefontöltőt vinnem, ne adj isten egy könyvet, amivel lefoglalom magam utazás közben. Ha suliban vagyok, tolltartót, füzetet, jegyzetpapírokat stb. Vagy ezeket a farzsebembe tegyem? Mit zavar téged ennyire egy táska?
2019. márc. 11. 09:51
 10/24 anonim ***** válasza:
57%

Én egy kis férfi válltáskát hordok magamnál, ha nincs sok cuccom, de nincs elég zsebem :)

Vagy hátizsákot.

2019. márc. 11. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!