Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen esélytelen vagyok, ha olyan barátnőt szeretnék, aki nem hord kézitáskát?

Kezdj rocker csajjal, annak szimatszatyra van.
32/f

Mivel a női ruhák többségén nincsen zseb, ami van, az is kicsi, és szűk, sajnos egy felnőtt nő nemigen tud meglenni kistáska nélkül. Ráadásul ha sminkel is, vagy épp megvan a menzesze, az ehhez való felszerelést is vinnie kell. Nőként sem öröm mindenhol a táskára vigyázni, hidd el. Sajnos ez van.
37N

Miért nem veszel a barátnődnek egy igényesebb női hátizsákot?
Mostanában még divat is.

Persze, hogy lehet, ha hordod helyette. :D
Viccet félretéve, vannak lányok, akik nem hordanak táskát, de ez alapján párt választani elég felszínes.

Nem hordok magammal -általában- sminkkészletet, viszont...pénztárcát, személyi okmányokat, fésűt, papírzsepit, + alkalmanként pótharisnyát mindig viszek.
Ezeket szerinted hová tegye egy nő?Nincs zakó/dzseki/nadrágzseb mint a férfiaknak,hogy belesüllyesztem a pénztárcát.
Nem kell óriási táska, de egy kisebb méretű, ami adott alkalomhoz=úthoz szükséges nélkülözhetetlen.
De egyébként nézz szét: én állandóan megfelelő táskát keresek, ami nem bőröndnyi,de nem is borítéktáska, pontosan olyan, amibe a fent leírtak beleférnek. Alig van ilyen :(

Nekem a legtöbb táskám olyan, amit át tudok vetni a vállalom és szabad mindkét kezem. De nem tudok táska nélkül létezni. A legtöbb ruhámon nincs zseb, ha lenne is, teljesen elrontana a ruha vonalát, ha teletömném a zsebebeit.
Miért zavar ennyire a táska?

Én egy kis férfi válltáskát hordok magamnál, ha nincs sok cuccom, de nincs elég zsebem :)
Vagy hátizsákot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!