Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen esélytelen vagyok, ha olyan barátnőt szeretnék, aki nem hord kézitáskát?

Mindenki olyan elvárásokat állít, amilyeneket tetszik, kérdés, hogy talál-e olyat, aki ennek meg tud felelni.
Nem szeretem a táskát cipelni, de sajnos muszáj. Szerencsére az én párom normálisan áll ehhez a kérdéshez.

Azt elárulod, hogy konkértan mi vele a problémád? Lehet, hogy én vagyok a hülye, de esküszöm, hogy nem értem, hogy mi vele a problémád... Tényleg nem tudom elképzelni sem, ezért kíváncsi vagyok.
Azért a legtöbb ember nem úgy indul el otthonról, hogy nincsen nála semmi. Valóban nem kell magaddal vinni 500 tonna hasznontalan cuccot, de azért például egy pénztárca, egy telefon, kulcsok, pár zsebkendő, pár tampon/betét, egy üveg víz, egy korrektor vagy púder, egy csomag rágó vagy mit tudjam én mi, szerintem simán elfér egy normál méretű táskában és jól jöhet bármikor. Igény szerint vihetsz magaddal még könyvet, fülhallgatót, jegyzetfüzetet, váltás harisnyát stb., stb., kinek mire van szüksége. Én pl. csomó füzetet és egyéb papírokat is hordok magammal minden nap. Na most ezt mégis hogyan? Vigyük kézben? Egy Tescós szatyorban? Egy vödörben? Vagy mi? Esküszöm nem értem... A női ruhákon tényleg csak ritkán vannak zsebek, de azokban nem i fér el sok minden, max néhány zsepi. Én mostanában ilyen kisebb méretű hátizsákokat hordok, ez most divatos is, nem sportos, de azért nem is túl elegáns vagy csinos és szerintem praktikus is. Viszont ahogyan más is írta, azért vigyázni kell rá, hogy ne nyúljanak bele stb., emiatt egy kézitáska akár hasznosabb is lehet ebből a szempontból.

Bárhova megyek, azért telefon, pénztárca, kulcs alapból van nálam, tehát táska mindenképpen kell, mert már ezeket sem tudom zsebre rakni, egyszerűen nincs olyan nadrágom, aminek a zsebébe akár a telefont be tudom gyömöszölni, nemhogy a tárcámat.
Emellett nem szeretek és nem is szoktam haszontalan dolgokat hurcolászni magammal, de ha már úgyis kell a táska, elrakok néhány cuccot, amire szükségem lehet, pl. a kis nesszeszerem (ebben van a gyógyszerem, kézfertőtlenítő, fésű, tampon, zsepi stb.), vagy egy üveg víz (főleg nyáron, de én télen is rengeteget iszok), esetleg ha megvan, egy váltóbugyi. Ezek elférnek egy kisméretű táskában is, zsebben viszont esélytelen (főleg, ha még zsebed sincs).
Engem is érdekelne, miért zavar téged a táska. És ha már itt tartunk: milyen alternatíva jöhet szóba helyette? Kössem össze a cuccaimat és akasszam magamra, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!