Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen esélytelen vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen esélytelen vagyok, ha olyan barátnőt szeretnék, aki nem hord kézitáskát?

Figyelt kérdés
Mindig ez volt az álmom, de eddig minden barátnőm vállához hozzánőtt a táskája, és ez engem mindig idegesített.

#barátnő #kezitáska
2019. márc. 11. 08:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%
Érdekes szempont alapján választasz párt. Én nőként utálok táskát cipelni mindenhova, de sajnos muszáj, mert a legtöbb kényelmes, nőies nadrágon nincsenek akkora zsebek. Egy zsebkendőnek még elég, de csoda számba megy, ha találok olyat ami passzol rám és a telefonom is elfér benne. Iratokról, pénztárcáról ne is beszéljünk, és akkor még csak azokat említettem, amiket mindenki magánál hord, egyéb női holmit nem. Tehát szerintem hülyeség ez alapján választani, mert hacsak az ember lánya nem hord nagy, bő ruhákat vagy nincsenek egész napjai megfelelő zsebes holmikat keresgélni, akkor ez nem kivitelezhető. De megoldhatod, ha cipeled helyette a dolgait.
2019. márc. 11. 11:08
 12/24 anonim ***** válasza:
17%
Nem is érdemes tovább ragozni, a kettes válaszoló nagyon jól leírta a lényeget. :)
2019. márc. 11. 11:12
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Én pl hátizsákot hordok mindig, csak alkalmakra van kézitáskám.Egyre több nő hord hátizsákot, szép csajos fazonok vannak már, nem csak batár túrazsákok.

30N

2019. márc. 11. 12:05
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátnőm is hátizsákot hord. :)
2019. márc. 11. 12:08
 15/24 anonim ***** válasza:
42%
Azokat a rövid fülű táskákat én sem szeretem. Egy vállon átvethető táskát hordok, így a kezeim szabadon maradnak és nem kényelmetlen, nem zavar semmiben.
2019. márc. 11. 12:40
 16/24 anonim ***** válasza:
72%
Micsoda hetero pasik, már a táska sem mindegy nekik... ezek már tényleg agyatlan elvárások.
2019. márc. 11. 13:15
 17/24 anonim ***** válasza:
63%

"Azokat a rövid fülű táskákat én sem szeretem. Egy vállon átvethető táskát hordok, ..."

A kérdezőt az is zavarja, hisz csak a címben ír kézitáskát, a leírásban meg azt írja, hogy "minden barátnőm vállához hozzánőtt a táskája".

Valószinűleg a hátizsák is zavarná.

2019. márc. 11. 13:41
 18/24 anonim ***** válasza:
89%
Őszintén kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémád egy párkapcsolatban.
2019. márc. 11. 14:09
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

A hátizsákok praktikusak is, meg nem is. Egyrészt jó, hogy szabad a kezem, de volt már olyan, hogy egy néni szólt, hogy valaki matat hátul a kis zsebnél. Ezért abba a kicsi zsebbe max zsepit teszek. Ami azt jelenti, hogy a bérlet, telefon, kulcs, pénztárca mind a nagy zsebben van, és kotorászni kell utána. Na meg ha metrón állok, úgyis előre teszem, úgy fogom, mint egy válltáskát, akkor már minek szenvedjek vele?

Ja lehetnék olyan kis szar, aki mindenkinek nekimegy a táskájával.

2019. márc. 11. 14:16
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok és én is utálom a kezitáskát... Nem is értem mit tudnak annyi mindent belepakolni, hogy nehezebb legyen mint a 4 kg-os súlyzószettem.. :D

Bár ez alapján választani párt tényleg elég nevetséges.. :D

2019. márc. 11. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!