Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen esélytelen vagyok, ha olyan barátnőt szeretnék, aki nem hord kézitáskát?

Én pl hátizsákot hordok mindig, csak alkalmakra van kézitáskám.Egyre több nő hord hátizsákot, szép csajos fazonok vannak már, nem csak batár túrazsákok.
30N

"Azokat a rövid fülű táskákat én sem szeretem. Egy vállon átvethető táskát hordok, ..."
A kérdezőt az is zavarja, hisz csak a címben ír kézitáskát, a leírásban meg azt írja, hogy "minden barátnőm vállához hozzánőtt a táskája".
Valószinűleg a hátizsák is zavarná.

A hátizsákok praktikusak is, meg nem is. Egyrészt jó, hogy szabad a kezem, de volt már olyan, hogy egy néni szólt, hogy valaki matat hátul a kis zsebnél. Ezért abba a kicsi zsebbe max zsepit teszek. Ami azt jelenti, hogy a bérlet, telefon, kulcs, pénztárca mind a nagy zsebben van, és kotorászni kell utána. Na meg ha metrón állok, úgyis előre teszem, úgy fogom, mint egy válltáskát, akkor már minek szenvedjek vele?
Ja lehetnék olyan kis szar, aki mindenkinek nekimegy a táskájával.

Én nő vagyok és én is utálom a kezitáskát... Nem is értem mit tudnak annyi mindent belepakolni, hogy nehezebb legyen mint a 4 kg-os súlyzószettem.. :D
Bár ez alapján választani párt tényleg elég nevetséges.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!