Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondanátok mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Nos egy kis ismertető a helyzetemről,hogy jobban bele lássatok a dologba.24 vagyok és srác. Tizen x éves korom óta eléggé befordult életet éltem. Mondjuk 13 vagy 14-nek csak hogy legyen támpont. Nos igazából én vagyok anyuci kicsi fia, akit nagyon óvtak mindentől és mikor kikerült a farkasok közé pont ezért nem tudta megvédeni magát. Voltak emelett nagyon rossz dolgok az életemben. Szegénység volt az egyik,de voltak még mások is, ebbe most nem mennék bele. A lényeg,hogy nagyon befordultam,ellöktem magamtól mindenkit és csak a nagyon közeli emberekkel tartottam a kapcsolatot. Gondolom vágjátok,hogy a párkapcsolatoknak ez nem tesz jót. Nem vagyok amúgy egy szép gyerek,de voltak nagyon jó lehetőségeim annó,extrán szép lányoknál amivel nem éltem a befordultságom miatt. Eltelt 10 év és most már azért szeretnék én is társat és nem egyedül meghalni,magányosan, síránkozva azon,hogy kib@szott velem az élet. Próbálom építgetni magam,edzőterembe járok,sokat olvasok,harcművészeteket tanulok,próbálok most már többet járni közösségbe,de párkapcsolatok terén megakadtam egy 10 évvel ezelőtti szinten.Használok társkereső alkalmazásokat mivel élőben még annyira nem megy az ismerkedés,de próbálgatom és majd szeretnék a közeli környezetemben is ismerkedni lányokkal,kicsit többet beszélgetni stb. Viszont most inkább az internetes részről beszélnék. Beszélgetünk a lánnyal,írásban tök jól eldumálgatunk,próbálom vinni előre a beszélgetést,elmegyünk,talizunk viszonylag jól elbeszélgetünk. Általában 5-6 órás randiaim szoktak lenni. De teljesen baráti az összes. Akivel már a 3. randira elmentem vagy a másodikra azzal sem tudtam előrébb jutni. Tudom,hogy a gát bennem van és miattam nem tudunk előrébb jutni,de egyszerűen nem tudom mi a módja ennek. Annak ellenére hogy elkezdtem felépíteni magam,még mindig nagyon önbizalomhiányos vagyok,ami a beszélgetésben már nem gátol,de a továbblépésben igen. Illetve nem tudom mi a módja a továbblépésnek egy randin a baráti beszélgetésből egy picit többre,mire kéne figyelnem vagy mit kéne tennem,hogy előrébb jussak. Sajnos mint mondtam megragadtam emberi kapcsolatokban,főleg lányokkal egy 10 évvel ezelőtti szinten. És egy olyan lány akinek volt 5 barátja 14 éves kora óta és megrakták 40-en azzal egyszerűen nem vagyunk egyforma szinten. Ha pedig olyan lányokkal találkozgatnák akik az én cipőmben járnak,ugyan az lenne mert ők sem tudják mit kell tenni. Gondolom sokatoknak tök furcsa a helyzetem és nektek ez teljesen alap meg minden,de én sajnos itt ragadtam meg. És attól félek hogy bármennyire is építgetem magamat,próbálok jobb választásnak tűnni,ezek miatt a lemaradásaim miatt képtelen leszek továbblépni és fix friendzone ember leszek,a saját hibámból. A kérdésem nem siránkozásról szólt,nem próbálom meg a lányokat beállítani rossznak azért mert adott esetben nem kellek nekik,tudom hogy magamat kell fejlesztenem és teremtenem kell egy boldog életet magamnak amibe aztán szívesen csatlakozik majd egy hölgy is,próbálok vidám lenni, de nagyon nehéz úgy,hogy ilyen gátak vannak bennem vagy ilyen lemaradásaim vannak. Köszönöm,hogy elolvastad és ha van bármi tipped ami előrébb tudna vinni azért hálás lennék.
2021. szept. 5. 11:03
1/7 anonim válasza:
Végre nem egy kis p*cs incel kérdése, aki csak sajnáltatni akarja magát, hanem tenni akar valamit.
---
Nyilván 2-3 randi alat nem ismerhetitek meg annyira egymást, hogy dönteni tudjatok arról, akartok-e egymástól valamit vagy sem. Természetesen 2-3 randi után nem szegezheted senkinek neki a kérdst, hogy itt is most döntsön, akar-e a barátnőd lenni. Ezért az egyetlen megoldás az, ha többször találkoztok, mindenféle szituációkban megismeritek egymást, és 2 randi közt is tartjátok a kapcsolatot. Legyenek előre megszervezett programjaitok, és spontánok is, járjatok együtt társaságba, ilyenek. Ha jobban megismeritek egymást, tudtok majd bízni egymásban és arra abizalomra épülhet valami a későbbeikben.
---
Konkrétan mit jelent az, hogy építgeted magadat?
2021. szept. 5. 11:22
2/7 A kérdező kommentje:
Hát próbálok olyan dolgokat csinálni amitől több lesz az önbizalmam. A harcművészet is ilyen,illetve ott van egy nagyszerű családias közösség is ahol talán majd lehet ismerkedni. Az edzés is ilyen,ami tud önbizalmat adni,olvasok hogy többet tudjak beszélgetni. Próbálok normális munkát szerezni képességeimhez mérten, hogy tudjak normális ruhákban járni és hasonlók. Nagyjából ezekre gondoltam.
2021. szept. 5. 12:21
3/7 anonim válasza:
11:22-es vagyok
Amiket írtál az önépítésről, azok nagyon jók. És egyik siker generálja a másikat -klassz!
2021. szept. 5. 12:23
4/7 A kérdező kommentje:
Próbálkozom. A legnagyobb gondom még mindig az hogy nem érzem hogyan kell egy baráti beszélgetésből,kicsit közelebbire váltani. Remélem magától kialakul majd,vagy lesz egy kis szerencsém és összefutok egy kicsit dominánsabb lánnyal aki vezet az elején ameddig belejövök.
2021. szept. 5. 12:49
5/7 anonim válasza:
12:23-as vagyok
Idő, idő, idő... majd az idő alakít téged, a csajt és a kapcsolatotokat is.
2021. szept. 5. 12:52
6/7 anonim válasza:
igy van tökéletesen megfogalmaztad, hogy találni kell egy picit dominánsabb lányt, aki vezet, amig belejössz...igy jó lesz... ez olyan mint a biciklizés. minden jönni fog ösztönösen magától, hogy mit kell tenni, nem kell para és forgatókönyv..
2021. szept. 7. 14:07
7/7 A kérdező kommentje:
Na srácok eltelt nagyjából fél év a kérdés kirakása óta. Azóta túlvagyok egy rövidebb párkapcsolaton és jelenleg van egy lány, akivel heti 2 alkalommal összejárunk dugni. Azt javaslom azoknak, akik ilyen helyzetben vannak, hogy tegyék azt mint én, építgessék magukat, teremtsenek maguknak egy boldog életet és gyakorolják a nőkkel való bánásmódot. Idővel pedig nagyon könnyen fognak tudni pár találni maguknak. Ja és ne mutogassatok másra, te vagy a hibás az életedért, tegyél azért, hogy jobb legyen. Fel a fejjel és menjetek dolgozni magatokon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!