Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most ezt mire véljem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt mire véljem?

Figyelt kérdés

17, lassan 18 éves vagyok, volt már olyan lány kinél bepróbálkoztam, nem jött össze jól van, hagyján, de elég szépen meg is alázott, és én buta nem tudtam aludni miatta napokig elszúrtam a dogáimat. kihevertem a dolgot, és neten megismerkedtem egy lánnyal, ő kezdeményezett, mivel én a kudarc után tettem a dologra. elbeszélgettem a csajjal msnen elég sokáig, megbeszéltük ki, hogy néz ki. rendben, sürgette a találkozást, egyszer el is jött a napja. találkoztunk, beszélgettünk sétáltunk stb. emlékszem arra is, hogy kiállt egy kis szőrszál az államon, és azt húzkodta össze vissza x), jó "randi" volt sztem. Majd mikor elbúcsúztunk és mind2nk haza ment én felhívtam, mint ugye előtte és stb. nem veszi fel a telefont. másnap msnen ráírok, és olyan szinten megváltozott hogy aztsem tudtam hol vagyok, leoltott, lesza*t mindent stb. azóta nem is beszéltem vele. (elgondolkodtam megint a dolgon azért tettem fel a kérdést, ez egy válaszom volt másik kérdéshez csak át szerkesztettem kérdésnek:))

na akkor ez mi kedves csajok? hmm?:):):)kiváncsi vagyok mi volt a gondja velem, ja am u.i. beszéltem barátnőjével is, nemtudja ő sem mai napig mi a baja...

2010. aug. 30. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:
hát hallod van nem jöttél be a csajnak,vagy egyszerűen bolond,vagy rossz napja volt,vagy csináltál valamit amit nem kellett volna,én csaj vagyok,de énse nagyon értem ezt xD
2010. aug. 30. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Az első kb. leírta az összes lehetséges variációt.
2010. aug. 30. 19:36
 3/4 anonim válasza:

Hát az a szőrszál nekem nem tűnik potenciális randikelléknek. Lehet, hogy azokat a fiúkat szereti, akik gyakrabban találkoznak a borotvával.

Esetleg szimplán nem jöttél be neki. Azért msn/telefon és élet közt elég nagy a különbség. Vagy bír, de nem vonzódik hozzád? Egyébként gőzöm sincs.

2010. aug. 30. 20:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem volt meg a kémia keres mást. Tudom most megint csalodtál de hidd el rengeteg csaj van és jobb valakivel lenni mint egyedül.
2010. aug. 30. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!