Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan találhatnék egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találhatnék egy olyan nőt aki megszüli a kisfiamat?

Figyelt kérdés

És családot alapíthatnánk.

34f

2021. aug. 30. 20:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Komoly problémák vannak odabent Nálad! Szerintem a magányba betegedtél bele. Előbb hivj randizni vaalkit, aztán hagyd, hoyg kialakuljon a bizalom, ismerd ki és majd csak utana, jóval utána lehet szó gyerekvállalásról. Bár ahogy látom nagyon életképtelen vagy, így jobb lenne, ha nem ilyeneken gondolkodnál! Kapuzárási pánik jött rád, vagy mi van Veled Ember?!!?
2021. aug. 30. 20:16
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Ismerkedj. Legyél szerelmes. Alapíts családot. Ejtsd teherbe, legyen fiú. És ott van.
2021. aug. 30. 20:18
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy beteg vagy.
2021. aug. 30. 20:18
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
És ha lányt szül? Mindkettőt visszaküldöd a feladónak?
2021. aug. 30. 20:19
 5/14 Noren1989 ***** válasza:
83%
Te kerestél kb egy éve feltételek nélkül feleséget? 😂😅
2021. aug. 30. 20:20
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
És mi a biztosíték rá hogy fiú lesz? Amúgy nyilván úgy ahogy mindenki más is teszi. Ismerkedj, randizz, alakíts ki párkapcsolatot, jegyezd el, vedd feleségül aztán jöhet a bébi. De az hogy fiú lesz e vagy lány, hát nem rajtatok múlik.
2021. aug. 30. 20:20
 7/14 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, ahogy írod. A dolgok normális alakítására gondoltam, randizás, ismerkedési idő stb. Én sem ugranék bele bárkivel a gyerekvállalásba és a családalapításba. Nem könnyű komoly és családalapításban gondolkodó nőt találni aki szeretne gyereket vállalni.
2021. aug. 30. 20:22
 8/14 A kérdező kommentje:
Lehet lány is a gyerek.
2021. aug. 30. 20:25
 9/14 anonim ***** válasza:
46%
És ha genderfluid lesz? Vagy nonbinary? Akkor kidobod?
2021. aug. 30. 20:29
 10/14 anonim ***** válasza:
82%

Ezzel a kérdéssel most kimaxoltàl pàr dolgot itt...

... Egyik sem pozitív

2021. aug. 30. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!