Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találhatnék olyan nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék olyan nőt, aki imád utazásokat szervezni?

Figyelt kérdés

Elég sokat utazom, eddig főleg családdal vagy barátokkal mentem.

Nem vagyok egy nagy utazásszervező típus, inkább szeretek beleülni a készbe.

Sokat dolgozom, melóba nagy energiát beleteszek, alapvetően jó szervező vagyok, de amikor pihenni megyek, akkor már nem akarok semmivel foglalkozni,csak hátradőlni.

Biztos vagyok benne, hogy vannak viszont olyanok, akik meg pont az ilyen utazások megszervezésében élik ki magukat, például az egyik legjobb barátom is ilyen, így vele már elég sok helyre eljutottam így.

Kérdés, hogy vajon hogy találhatnék olyan lányt, aki szintén imád ilyeneket szervezni. Nyilván nem arról van szó,h én semmit ne tennék hozzá, de alapvetően a programok megszervezésének a nagyját azt ráhagynám, tudom, hogy vannak akik kifejezetten igénylik is, hogy az legyen ott, amit ők kitaláltak, velem nem kellene veszekedni, mert szinte bármi jó nekem.

2021. aug. 25. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Utazási irodákban
2021. aug. 25. 22:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én :) De a barátom biztos nem örülne :)
2021. aug. 25. 22:10
 3/6 A kérdező kommentje:
#2 Hát, többet biztos nem bízná rád a szervezést:D
2021. aug. 25. 22:43
 4/6 anonim ***** válasza:
60%

Jelen!

De elkéstél! :)

Férjem is ilyen mint te! Imád a készbe beleülni, ha itazasról van szo

2021. aug. 26. 00:36
 5/6 anonim ***** válasza:
49%
Tinderen. Mindegyik az utazással van megáldva, közben legmesszebb a helyi kisboltig jutottak csokiért
2021. aug. 26. 01:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Vidd az asszonyt. :D
2021. aug. 26. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!