Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mit értenek az alatt, hogy többségük a rossz fiúkat kedveli?
Sziasztok,
az érdekelne igazából, hogy akikkel a barátaim és én ismerkedem, miért a rossz fiúkat részesítik előnyben?
Nálatok mit akar a rosszfiú? Milyen tulajdonságai vannak leginkább külsőleg és belsőleg?
Elsősorban a 30-50 év közötti nők véleménye érdekelne.
Köszönöm!
32/F

Hölgy társaim fentebb már értelmesen kifejtették, csak ezeket tudom ismételni. Nekem sosem tetszettek a "rosszfiúk", sőt kimondottan csak a kedves, kicsit esetleg félénk, mindenképpen értelmes, okos fiúk hoznak lázba.
Az ilyen "incel" féle rinyagépek, a bunkók, a nőgyűlölők, a nagyképű, nagyhangú, primitív fajankók rettenetesen taszítóak.

Az a rossz fiú, ami a nőknek bejön nem egy lepukkant drogdíler, aki veri őket, mint ahogy sok pasi gondolja.
Hanem a rosszfiú valójában a magabiztos, kicsit akár arrogáns, megnyerő és humoros pasi, aki érdekes és kalandos, kicsit kirángatja őket a megszokott életből, izgalmat hoz az életükbe. Egyszóval akiről ordít a big dick energy.
Na most az ilyen amúgy nagyon jó kalandnak, de szerintem a legtöbb nő nem feltétlen ilyennel akar hosszú távú kapcsolatot.

Nem, a gyermekem természetesen a jófiú férjemtől van.
Miért akarnék teherbe esni egy rosszfiútól? Azok nem arra valók.

#12:
"Hanem a rosszfiú valójában a magabiztos, kicsit akár arrogáns, megnyerő és humoros pasi, aki érdekes és kalandos, kicsit kirángatja őket a megszokott életből, izgalmat hoz az életükbe. Egyszóval akiről ordít a big dick energy."
Ez tisztára úgy hangzik, mintha az olyan pasi, akiben van képzelőerő és tettrekészség, szükségszerűen valamilyen szinten csakis arrogáns lehet. Na most, szerintem az első kettőnek ezzel az utóbbival való összekapcsolása egyszerűen gondolkodásbeli hiba, ami, mint ahogy arra a #13-as is éleslátóan rámutatott, annak a jele, hogy az erre bukó nő érzelmi fejlődését tekintve megrekedt a tini szinten.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!