Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mit értenek az alatt, hogy többségük a rossz fiúkat kedveli?
Sziasztok,
az érdekelne igazából, hogy akikkel a barátaim és én ismerkedem, miért a rossz fiúkat részesítik előnyben?
Nálatok mit akar a rosszfiú? Milyen tulajdonságai vannak leginkább külsőleg és belsőleg?
Elsősorban a 30-50 év közötti nők véleménye érdekelne.
Köszönöm!
32/F

Én semmit, mivel sose mondtam vagy gondoltam ilyet, és rám nem is igaz.
Egy nő.

A rosszfiú szeretőnek jó, de családot alapítani, gyerekezni, együtt előrébb jutni csak jófiúval lehet.
40/N

a ‘nok’ nem ertenek ezalatt semmit, mert ezt valojaban nem a nok szoktak allitani, hanem a kikosarazott luzerek.
senkinek nem kell olyan ertelemben rosszfiu, ahogy a frusztralt nyomik kepzelik: bunko, szarik a nore, kihasznalja semmibe veszi, iszik, csajozik.. viszont a hatarozottsag, magabiztossag, talpraesettseg, az, hogy az illeto nem fel kiallni magaert es megszolalni, az vonzo. de ez nem rosszfiusag.
de van a ferfiaknak egy csoportja, akik a noknel sikertelenek, mert teszetosza eletkeptelen luzerek, na ok szeretik azzal nyugtatni magukat, hogy a noknek csak a bunko, balhes rosszfiuk kellenek es oket azert utasitjak el, mert tul ‘rendesek’.. kozben ez nem igaz.
most lehetne mondani erre, hogy ‘nemma ott a berki krisztian is, meg xy bunozo es nojuk van’ de egyreszt ez a kisebbseg, masreszt meg erdemes a nore is vetni egy pillantast.. olyan, amilyen.
tehat nem, ertelmes noknek nem rosszfiu kell.

"Vigyázok is a jófiúmra, élvezem a nyugit vele!"
Es felnevelteted vele a rosszfiu gyereket.....
37F incel

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!