Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek, hogy egy ismeretlen férfi megszólított titeket az utcán vagy úgy egyáltalán bárhol ismerkedés céljából?
Volt, többynire nagyon bénán.
Szorakozóhelyen :" Mit iszó?" 😂 semmi "hello, szia" nélkül.
Utcán:
-szia megmondanád, hány óra?
-11:45
-köszi.
5 másodperc hatásszünet
-lenne kedved meginni egy kávét velem?
😂 mindezt úgy hogy a parkban ültem egy padon, ő meg a mellettem lévő lócán ült.😂 Oda se jött közelebb.
Nagyon sok férfinak 0 szociális készsége van egyebként.
Volt több helyen is. Boltban, utcán sem kellemes, mert eleve nem vagyok híve ennek a leszólogatós stílusnak, de van, ahol kifejezetten irritál és egy hajszál választ el attól, hogy ne küldjem el a pba az illetőt úgy, hogy az életét is utálja.
Múltkor odajött valaki hozzám edzés közben, meg sem várta, míg befejezem a gyakorlatot, már elkezdte a hülye kérdéseit. Nagyon felcseszte az agyam, eldobtam a súlyt és számonkértem, hogy "edzenék, ha nem zavarna". De már a korábbi munkahelyemen is volt egy pasas, aki undorítóan flörtölt, ahányszor az irodájába mentem. Egy hét alatt meguntam a hülyeséget és szóltam a főnökömnek, hogy én abba a szobába egyedül nem vagyok hajlandó bemenni, akkor sem, ha fejreáll, mert undorítóan rámszállt a vén kecske.
Egyszer történt velem ilyen normális kontextusban, egy busz/vasútállomáson vártam éjszakai átszállással, és az egyik ottani személyzet srác (akivel a kérdés előtt váltottunk pár szót) megkérdezte, hogy meghívhat-e valamire. Akkor éppen mással ismerkedtem, és nem volt annyira az esetem, úgyhogy visszautasítottam, de alapvetően az ilyen jellegű megszólítással nem lenne bajom.
Viszont következzék egy kis válogatás az "igényesebbek" közül:
"Szia, van apród? Kérsz egy kávét? Meghívlak!"
"Kértek szerelemgyrost?"
*matricaosztogató srác a metróban*
- Kérsz matricát, rászoruló gyerekek, stb., stb.
- Bocsi, de most nincs nálam pénz.
- És meghívhatlak egy kólára?
- Inkább nem.
- Akkor cappucinóra?
- ??? (Mit olyan veszett nehéz megérteni azon a szón, hogy "nem"?)
- Van tüzed?
- Nincs.
- Nem dohányzol?
- Nem.
- *hatásszünet* De telefonszámod csak van!
15 éves koromban 12 éves gyerek a volt sulimból, akit akkor már vagy 5 éve nem láttam, rámírt Facebookon, hogy járunk-e, úgy, hogy előzetesen semmi romantikus nem történt köztünk, és volt barátnője.
Illetve a kedvencem: egy nap megyek haza a boltból, és odajön hozzám egy srác, megkérdezte, hogy van-e barátom, mert szeretne elhívni egy kávéra. Zavaromban rávágtam, hogy van (nem volt). Utána héten egy teljesen másik boltból, teljesen másik irányból mentem haza, viszont úgy hozta az élet, hogy konkrétan ugyanabban a ruhában voltam, hajam, sminkem stb. nem változott. Erre leszólít ugyanaz a srác azzal a szöveggel, hogy ilyen szép lányt még sosem látott (!!!), azt hittem, elröhögöm magam. :D
Viszont volt egy ijesztő élményem is, szintén boltból mentem haza, csávóka odajött köszönni, ignoráltam, aztán nem esett le neki, hogy ha a tizedik sziára sem mondok semmit, valószínűleg nincs kedvem beszélgetni, végig követett, és a végére kb. az arcomban volt. Eljátszottam, hogy nem beszélek magyarul, erre lekopott, de ha ez nem vált volna be, simán követhetett volna hazáig (rövid volt az út, én pedig siettem távórára, nem tudtam volna elmenni másik irányba).
Nyilván ebből a díszválogatásból nem találtam meg a jövendőbelimet. :D
@13!
Pedig nem mondhatod hogy nem kezdeményeznek a pasik 😁😁. Egyébként röhej ami a mai fiatalokat jellemzi, szokincsuk semmi, de azt gondolják hogy ha nekik tetszik valaki akkor az már az ő barátnőjük úgy, hogy egy szót sem szól hozzá.
#11 mitől legyen szociális készség?
1.mindenki is nem az esetetek.
2.sehol se lehet veletek ismerkedni, beszélgetni, flörtölni,szórakozóhelyen sem.
3. amikor ez legjobban menne, kamaszkorban, akkor a nektek tetsző srácokat is lealázó módon külditek el, mert a hitvány, sz.art sem érő, ocsmány gagyi barátnőknek akartok megfelelni.
4. mert alapvetően az egész életetek a 3. pont második tagmondatáról szól.
De, lehet. Az erre kijelölt helyen, ahol egyrészt olyan emberek vannak, akik nagy eséllyel nyitottak az ismerkedésre, másrészt meg épp szórakoznak és nem valahova sietés, a munkájuk végzése vagy edzés közben törtök az életükre a büdös semmiből
Pl: Online társkereső, baráti kör, játék közben, szórakozóhelyen, koncerten, fesztiválon...
Azt kellene felfogni, hogy mindenki leszarja, hogy ti akartok-e ismerkedni. Tudjuk, hogy igen, mást sem tudtok szinte. Az számít, hogy a másik fél ad-e olyan jelzést, amiért egyáltalán érdemes felvenni vele a kapcsolatot, megszólítani/ráírni. Aki odajött eddig hozzám, annak még csak a szemébe sem néztem, fogalmam sincs, a saját erekcióján kívül mjre akarta alapozni a kezdeményezést. Ez nem így működik.
Szabadidőruhában sétálgattam, és autóból kiszólva megkérdezte egy faszi hol van étterem. Majd, hogy meghívhat-e vacsorázni.
Persze nemet mondtam.
Egy másik alkalom, vonaton álldogáltam a folyosón, és láttam egy srác kitartóan figyelget. Kis idő után meg is szólított. Ez egész jól jött, mert épp valami miatt ideges voltam, de már a rosszullét határát súroltam. Viszont nem lett a dologból semmi, mert épp az akkori barátomhoz mentem.
Másegyébként ebből alakulhatott is volna valami, ezt a megszólítást nem vettem rossz néven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!