Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet apakomplexus?
22 éves vagyok,ennek ellenére sosem jött be a saját korosztályom.Külsőre szinte mindig a keményebb felépítésű,35 körüli pasasokat nézem csak meg,személyiségileg pedig csak azok vonzanak,akik határozottak,és akik mellett biztonságban érzem magam.Mielőtt valaki félreértené nem pénzre gondolok,hanem arra,hogy mellettük senki nem mer belémkötni és ilyesmi.
Apámmal sohasem volt jó a kapcsolatom,korán elhagyott,így az a stabil apakép sosem volt ott előttem példaként.
Lehet ez az oka,hogy az ilyen pasasokhoz vonzódok? 22/N

Ez nem apakomplexus, az inkább lelki dolog, a külső csak mellékes.
Neked a nagydarab, gyúrós/sittes kinézetű pasik jönnek be, ennyi.

Nem. Szerintem ez nem apa komplexus.
Te ilyen vagy, és nem vagy ezzel egyedül.
Elvileg nincs ezzel probléma.
Sok lánynak, nőnek, a 10-15 évvel idősebb férfiak jönnek be, de az sem ritka, hogy a 20 évvel idősebbek.
Nem tudsz ezzel mit kezdeni, ilyen a beállítottságod.
Ha meglesz egy 35 körüli férfivel az a bizonyos szikra, nyugodtan menj bele, jól fogod magad érezni, hidd el.
Ha te 22 vagy, akkor egy 30-35 körüli férfi még nem is számít vészesnek.
A 10 év körüli korkülönbség még teljesen természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!