Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor mondjátok egy lányra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondjátok egy lányra, hogy apakomplexusa van?

Figyelt kérdés
Minimum hány éves férfival van 19-20 éves létére?
2021. jan. 30. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Nem kortól függ, hanem hogy ha feltétel nélküli, apai gondoskodást vár el párkapcsolatban.
2021. jan. 30. 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Apja korúval...
2021. jan. 30. 19:32
 3/5 anonim ***** válasza:
33%
Le lehet pontozni, de ha egy 20 éves összejön egy 50 évessel, akire főzni, mosni kell, az nem apakomplexus. Az nem arról szól, hogy tetszik neki az öregség.
2021. jan. 30. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
49%

Nekem szerintem az van, és ez nem a nagyon nagy korkülönbségben vagy az eltartottságban nyilvánul meg, mert nem ő tart el.

Inkább érzelmileg tekintem kicsit "apának". Például azt szeretném, hogy büszke legyen rám, hogy megdícsérjen ha jól csinálok valamit, hogy gondoskodjon rólam és babusgasson ha igénylem (pl takargasson be, hozzon teát az ágyba). Olyasvalakit keresek benne akire felnézhetek.

7 év van köztünk egyébként.

2021. jan. 31. 00:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem mindegy mit mondanak rá,ha egy olyan társsal van akivel jól érzi magát adott pillanatban???
2021. jan. 31. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!