Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg csak ismerkedni akar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lunora kérdése:

Tényleg csak ismerkedni akar?

Figyelt kérdés

A helyzet adott, vagyok én 22 éves, enyhe apakomplexussal, és adott ő aki 35.

Már másfél hónapja beszélgetünk, találkozgatunk, nyilván szexelünk is. De még mindig csak ismerkedni akar.

Én eléggé kontrolmániás vagyok ezért nehezen viselem az ilyen helyzetet, hogy nem vagyunk egy pár, ugyanakkor minden mást úgy csinálunk mintha azok lennénk. Tényleg ti 30+ -os férfiak ennyire meg akarjátok ismerni a másikat, mielőtt bele ugrotok egy kapcsolatba? És ez mennyi időt is jelent?

2021. márc. 12. 08:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy is. Valójában csak nem akar veled komolyat. Ha kapcsolatban lennétek, az felelősséggel járna, így meg amíg nincs ló, jó a szamár is; aztán majd ha pattint, mondhatja hogy “de hát nem volt komoly, csak ismerkedtünk”.
2021. márc. 12. 08:46
 2/14 anonim ***** válasza:
96%

Úgyahogy az első mondja.

Csak szexpartnere vagy.

2021. márc. 12. 08:47
 3/14 A kérdező kommentje:

Hát ez nagyon szomorú :D

És mi van akkor ha amúgy 2 hete nem szexelünk de ugyanúgy beszélgetünk és találkozunk?

2021. márc. 12. 08:58
 4/14 A kérdező kommentje:
Leginkább ebben az egészben azt utálom, hogy miért kell játszmázni? Ha elmondaná hogy csak szexeljünk akkor legalább nem érezném, hogy hitegetve vagyok :D
2021. márc. 12. 08:59
 5/14 anonim ***** válasza:
88%

#3-ra válaszolva, attól még a kapcsolatot fent szeretné tartani.

Mert ha elvesztene, akkor utánna sem lenne szex...

2021. márc. 12. 09:02
 6/14 A kérdező kommentje:
#5 mondjuk ez is logikus, fenébe is 😂
2021. márc. 12. 09:08
 7/14 anonim ***** válasza:
83%

Szia.

Nos, másfél hónap kapcsolat semmire sem elég.

Arra nem hogy komoly döntéseket hozzon az ember, mint pl az összeköltözés, vagy házasság.

Egy kapcsolatra kB fél év után lehet azt mondani hogy működik.

Nem tudom te mit akarsz, de ha jól érzed magad vele, jó a sex,akkor hova sietsz?

Az a lényeg hogy megértsétek egymást és igenis ki kell ismerni a másikat. Ismerkedni kell.

2021. márc. 12. 09:52
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ez aranyos volt
2021. márc. 12. 13:37
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha már úgyis beszélgettek, akkor szerintem kérdezz rá 🤷‍♂️
2021. márc. 12. 13:38
 10/14 A kérdező kommentje:

Hát persze vele ezt már megbeszéltem. :D

Engem a többi vele egy idős férfi véleménye érdekel, én talán koromból adódóan túl gyors , heves vagyok. Ha rajtam múlna már rég a párom lenne, nem szoktam ezen ennyit agyalni, de hát ő más kaliber

2021. márc. 12. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!