Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki ismerkedni akar el kell fogadnia, hogy sok szenvedéssel jár?
Figyelt kérdés
Úgy értem férfiként akiknek általában kezdeményezniük kell. Fel kell készülni, hogy nagyon sok visszautasítás, ignorálás vár rá, be is szólnak majd neki, hogy csúnya meg ilyenek?2020. dec. 30. 15:30
1/17 anonim válasza:
Igen, erre fel kell készülni, ha nem kifejezetten sármos az ember.
2/17 A kérdező kommentje:
1
Megéri vajon bevállalni annyi megalázást?
2020. dec. 30. 15:35
3/17 anonim válasza:
Ez attól függ ,hogy éled meg.Azt ,hogy megalázzanak nem kell tűrnöd..van szád el tudod te is küldeni a pcsba.
Ha elutasítanak azt meg el kell fogadni.
Gondolj bele ,ha minden nő mindenkinek igent mondana,mi férfiak ki irtanánk egymást.
4/17 anonim válasza:
Kinek mi a szenvedés ugye. Két infarktus után nekem már egy elutasítás a vicc kategória. Mosolygok egyet és megyek tovább. Számomra az ismerkedés egyfajta kaland, szórakozás,, élmény. Persze ha olyan beállítású valaki, akkor bele is tud halni a csalódásokba.
6/17 anonim válasza:
Ha muszáj neki még a segglyukát is megfeszíteni, annyira rágörcsöl, akkor igen. Én élveztem a párkeresős időszakaimat is. Szórakoztató volt.
7/17 anonim válasza:
Vannak férfiak, akik kifejezetten élvezik, hogy kezdeményezhetnek, kicsit szerepelhetnek. Nem mindenki egy herétlen gyökér.
8/17 A kérdező kommentje:
6,7
Jóképűek vagytok? Mert ha igen akkor a kérdés nem igazán nektek szólt.
2020. dec. 30. 15:58
9/17 anonim válasza:
8: nem, csak nyitott vagyok és szeretek dumálni, haverkodni. A legtöbb kapcsolatom haverságból alakult ki. Sok embernek azért nincs párja, mert megnyikkanni is féo
10/17 anonim válasza:
Csak olyanhoz megyek oda, akin latom az erdeklodest, es soha senki nem utasitott vissza. Ha valogatas nelkul mindenkihez odamentem volna, akkor igen, ott kaptam volna visszautasitast rendesen. Mi olyan nehez ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!