Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek! Mennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mennyire fontos nektek egy férfi hangja?

Figyelt kérdés
Egy szép, nektek tetsző tónus felül tud írni egyéb preferenciákat, illetve rombolni is tud? Vagy inkább az fontos, amit, és ahogy mondunk? Fordult már elő, amikor egy hangra/beszédstílusra figyeltetek fel? :)

2021. aug. 24. 16:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyik munkahelyemen volt egy ügyfelünk, akivel évekig csak telefonon beszéltünk. Elképesztően vonzó, férfias, bugyinedvesítő hangja volt. El is képzeltem a hanghoz egy magas, karakteresen jóképű férfit.

Amikor aztán személyesen megláttam, majdnem kitört belőlem a röhögés: alacsony, köpcös, vörös, pulykatojásképű pasi volt. Cuki, de nagyon nem olyan, mint akit a hanghoz elképzeltem. 😉

2021. aug. 24. 19:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Fura,de nekem is számít.Nekem pl a rekedt,mély hang nagyon bejön,igazi szexepil.:)
2021. aug. 24. 20:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt ilyen hogy nagyon tetszett a hangja. De csak pluszt adott a teljes összképhez.
2021. aug. 26. 22:33
 14/15 anonim válasza:
100%
A férfi hangja nagyon fontos,legyen férfias vagyis mély tónusú.Az már számomra hiba az ismerkedésnél ha már csak a hangja nem jön be. Ne dadogjon,ne hadarjon stb.
2021. szept. 5. 16:06
 15/15 anonim válasza:
100%
Javítanám magam ,volt olyan barátom ,aki hadart ,neki jól állt.
2021. szept. 6. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!