Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi most a nőideál?

Ez ilyen módon nem meghatározható.
Vékony, darázsderék, mély dekoltázs, formás fenék kb, de ahány ember annyi ideál.
Én pl a kiss mellet preferálom.

Nagy fenék, lapos has, kicsi és feszes mellek, ilyen orr - [link] . Hosszú sötét haj, nagy szempillák.
A környezetemben lévők nagyrészének ez a nő ideálja. Konkrétan most nem tudok idelinkelni senkit, mivel nekem nem ez tetszik.
Én a vékony lányokat szeretem, nem érdekel a nagy fenék. Nálam az arc a mérvadó, nem szeretem a sminket sem a műszempillákat, akkor sem ha az természetes hatású. Nem tetszik ez a tipikus orr meg vastag száj kombináció. A nők nagyrésze ugyanúgy néz ki. Azt szeretem, ha egy nő kicsit kitűnik a tömegből, más az arca, mint a többinek. Haja legyen ápolt. Szőke vagy barna hajú lányok jobban bejönnek. Világos bőrű lányok jobban tetszenek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!