Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen a nőideálotok (nem egy éjszakás, hanem hosszútávú! )?
Főleg a fiúkhoz/férfiakhoz szólna ez a kérdés. Most nem feltétlen külsőre gondolok. Milyen legyen egy nő? Legyen okos vagy bután mosolyogva bólogasson mindenre, legyen határozott vagy mindent bízzon a srácra? Inkább vagány legyen, bulikba járjon vagy otthon kettesben filmeznétek, a legdivatosabb cuccokra költsön vagy inkább szórakozásra? Egy kis külső: hajszálvékony legyen, vagy legyen mit fogni rajta, kötelező-e a smink stb...
Szóval ilyen tulajdonságra lennék kíváncsi. És a fő szempont az NEM az egy éjszakás kaland, hanem a hosszabb távú kapcsolat ami komolyabbra fordulhat.
Kort is írjatok kérlek! Köszönöm :)
Legyen:
1. értelmes
2. érzelmes
3. nem-visszataszító külsőleg
20F
ide beillesztem azt a választ amit pár kérdéssel előbbre írtam:
A külső nálam is fontos mint mindenkinél adjon is magára.
A belső értékek még fontosabbak nekem. én a kedves, szerény lányokat szeretem akik biztonságban érzik magukat velem és valamilyen szinten a védelmemre szorulnak.
A temperamentumos csajokat nem szeretem, én is eléggé az vagyok nem jönnénk ki jól.
14 éves :)
1.Jól csók
2.Test alkat vékony illetve pont jó
3.Igényes legyen, adjon magára (smink,haj) de azért csak szolidan.
4.És engedjen mindent.
Na azért persze a szerelem,szeretés viszonzása sem utolsó.
A külső és az egyéjszakás kalandról annyit, hogy külsőleg ugy nézzen ki akivel egyéjszakásoznék is, csak belülről legyen több.
Ne legyen egoista, legyen inkább barátságos-kedves természetű. Kicsit jámbor természet. Amit a csajok taplraesett viselkedésnek meg határozottságnak hívnak magukban attól a hideg kiráz. Lgeyen annyira okos, hogy a dolgokat együtt vitathassuk meg és ne minden az én döntésem legyen. Otthon kettesben filmezős inkább mint a bulizós. A divatos cucc vs szórakozásra azt mondanám hogy 50-50%. Testalkat végülis inkább vékony, de nem anorexiás. Kellemesen vékony, avagy esetleg kellemesen telt. Szeretem ha széles csípője van a csajnak, meg azt is ha vékony. A végletek riasztanak csak.
21F
belső: legyen humoros tudjon laza lenni de ugyanakkor ha az kell legyen megértő okos és komoly. mindenképpen minden szituációban legyen őszinte velem, legyen beszédes bízzon bennem mondjon el nekem mindent. életstílusilag a dohányzás és a zöld nem hátrány sőt akár +pont is lehet mert én is csinálom, bulikba nyugodtan járhat de legyen hűséges és legyek neki fontos
külsö: legyen szép formás(nem hajszálvékony de nem is túlsúlyos) mosolyogjon sokat, sokat számít nekem a szép mosoly és a tekintete. hajszín szemszín nem lényeg, de a sötét haj és a kreol bőr nálam előny. stílusilag mindegy milyen lényeg hogy álljon jól neki. smink mind1 de legyen szép smink nélkül is ne legyen rajta 2 kiló vakolat
nagyjából ennyi
18/F
ha valaki magára ismer írhat nekem :D
4. válaszoló!
Engedjen mindent? Ezt úgy érted hogy rögtön az első randin megfektetheted? (tekintsünk el a korodtól)
Nem túl könnyűvérő akkor?
Nekem pl. jó pont, ha nem sminkel - egyáltalán- és nem festi a haját., nincs piercingje, ... Ne legyen anorexiás és ne folyjon le a székről, amúgy nekem mind1, hogy milyen a teste. Az arca legyen szép. Legyen okos! Határozottságot értendően ne az általad leírt két végpont valamelyike legyen :D Találja fel magát, nem azt mondom, hogy ne, csak ne akarjon uralkodi... Nem járok discoba, így jó lenne, ha ő sem, és kissé visszafogottabb / komolyabb lenne, mint én... Ugyanakkor ha kell, tudjon laza lenni és hülyéskedni. Ne költsön a "legdivatosabb cuccokra"!
19 éves vagyok, eléggé visszahúzódó és egy barátnőm volt, az is azért, mer a csaj felszedett... szóval nem tudom mennyire vagyok mérvadó...
Nem fejtettem ki elég bőven:
-4. vagyok
-Ne féljen a csóktól,ne féljen az érintésektől, a közönség látványától hogy látják hogy csókolózunk.
Legyen okos, (persze ez nem azt jelenti, hogy tudnia kell hármas integrálokat megoldania, de ne legyen az a tipikus buta p1csa), magabiztos, határozott, hűséges. Szeresse a gyerekeket.
Ha együtt vagyunk mutassa ki, hogy szeret, de ne akarja, hogy a nap 24 órájában együtt legyünk.
Előny ha keveset bulizik, de nem zavarja, ha havonta 1x-2x megiszom pár sört a haverokkal.
Külső: ne legyen elhízva. Az nem gond, ha van mit fogni rajta, de ne legyen túlsúlyos.
Legyen jó segge. Ciciket illetően nem vagyok válogatós :)
Előny ha mozog valamit, persze nem kell, hogy élsportoló legyen. Mondjuk hetente 2x lejár futni vagy ilyesmi.
Öltözködés: ne legyen igénytelen és/vagy ízléstelen.
Sminket ne vigye túlzásba, az se baj, ha nem sminkeli magát. Legyen természetes.
Asszem kb. ennyi.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!