Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, ti mit csináltatok volna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti mit csináltatok volna annak a lánynak a helyében?

Figyelt kérdés

[link]

Maradtatok, vagy mentetek volna?

2021. aug. 20. 07:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nézd, szerintem egy igazi incelnek nincs bátorsága odamenni egy magában lévő csajhoz sem. Hát még olyanhoz, aki pasival van... Tehát nem incel volt. Feltehetően azért várt addig, míg a pacák kimenet a WC-be, mert ha csak spontán megy oda, az illetlenség lett volna, plusz a pacák azonnal támadásba lendült volna... Így meg át tudta adni a gondolatait, hogy a nő egyedül volt.

Lehet, az ismeretlen férfi értett a testbeszédhez, és eszébe jutott pár balhés pasi, aki hasonlóan viselkedett. Utolag, feltehetően neki lett igaza hiszen úgy néz ki, nem lesz 2. randi.

2021. aug. 20. 11:15
 12/16 A kérdező kommentje:

Szerintem meg most hallottál erről először... Nem szicattál te senkit, inkább irigykedve nézed őket. Eltaláltam?

2021. aug. 20. 11:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Honnan tudta hogy nem együttvannak már :D Honnan vette a cetlis akárki hogy ez csak egy randi :D Minek figyelte őket? Inkább az a fura ha így figyel valaki valakit :D
2021. aug. 20. 13:50
 14/16 anonim ***** válasza:

13 Ez az, ahhoz, hogy rájöjjön, hogy nem egy regota együtt levő párt lát, hanem elsőrandisokat, elég sokáig kellett hallgatóznia meg leskelődnie. Creepy.

Kérdező, de mikor kiment a nő randipartnere, és a csaj egyefül volt, akkor sem mert megszólalni a vitéz spionfioka, csak egy cetlit dobott oda...

2021. aug. 20. 15:49
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem volt szó arról, hogy tudta-e, hogy együtt vannak-e vagy sem. Egyébként sincs jelentősege. A cetli meg jó ötlet volt, mert ilyen helyzetben nem lett volna idő beszélgetni.
2021. aug. 20. 17:05
 16/16 anonim ***** válasza:

1. Nem randizom ismeretlennel, hanem csak akivel huzamosabb ideje ismerjük egymást.

2. Ki tudom szűrni az idiótákat segítség nélkül is.

3. Volt már hogy szakítás előtt próbált egy kívülálló meggyőzni, hogy ne szakítsak, mert rendes srác.. nem volt az, jól tette., hogy nem hagytam magam befolyásolni.

2021. aug. 20. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!