Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire hipohonder?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire hipohonder?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy szimpatikus, kedves férfivel a neten. Nem szándékos társkerés volt, hanem egy eladói csoportban árult valamit, amit én kerestem. Elkezdtünk beszélgetni, és jobban megismertük egymást. Udvarolt, keresett, ha nem írtam neki aggódott. Találkozni akart velem, én is vele. Igaz van köztünk 50 km távolság, de mondta az semmi, nem gond. Egész addig találkozni akart velem, amig meg nem tudta, hogy nem vagyok beoltva korona ellen. Azt mondta ő retteg a koronától, agyon fertőtlenít mindent, és csak oltottakkal találkozik. Én hirtelen nem tudtam sírjak vagy nevessek? Majdnem kötelezni akart arra, hogy beoltassam magam! Kiselőadást tartott arról hogy ez vilagjárvány, meg hogy uolyan mint a gyerekkori vedőoltások stb. Lényegében propagandát nyomatott. Annyit mondtam ezt másképp látjuk. Azt válaszolta, amig nem oltatom be magam, nem is fogunk találkozni. Azt mondtam akkor hello, és megköszöntem az addigi beszélgetéseket. Tényleg vannak ennyire hipohonder emberek a korona miatt? Hogy inkább nem találkoznak azzal aki szimpatikus nekik, mert nincs beoltva a másik?
2021. aug. 19. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Beteg
2021. aug. 19. 20:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen idióta emberek, igen, de hála a koronának, sokkal hamarabb fel lehet ismerni😁
2021. aug. 19. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Itt az az ellentmondás/reszerol/ hogy ha ő oltott, akkor elvileg védett. Miért fel egy oltatlantol?
2021. aug. 20. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!