Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 23 éves srác randizna egy 16 éves lánnyal?L
Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 17:21
11/16 anonim válasza:
Vajon miért pedocsajok
De bazdki, írtam
A lányok hamarabb èrnem mint a fiúk, testileg és szellemileg
Egyszerű a kèplet
16L > 16F
Ez nem a 1kg vas és 1kg talu kategória
12/16 anonim válasza:
És ezért toleránsabb a társadalom ( de még így is cink , egy egyetemista meg egy kozepsulis )
13/16 anonim válasza:
#11 A lányok nem érnek hamarabb, nem tudom, honnan veszed ezt a hülyeséget.
15/16 anonim válasza:
Hiába pontoztok le. Jó lesz nekem 23 évesen a 16-17 éves srác. Nem sietünk sehova. Kérdés, merre vannak az ilyen kis suhancok? Összeszednék egyet😀
16/16 anonim válasza:
#15 nek:USA-ba , valamelyik 30-as tanàrnővel.
Nem tudom mi lett a vilàggal, én jártam gimibe , jártam gladiátor kèpzőbe, ismertem csomó fajta fele embert , de ilyet hogy 15/16/17 éves fiúval szâmottevően idősebb csaj lett volna nem volt pelda - ellenkezőjère annál inkább.
Itt meg megkapom , hogy ugyanolyan gyorsan fejlődik a két nem , testileg és èrzelmileg is , pfff
Egy 16 éves fiúnak hol van már akkora EQ ja mint egy lânynak - tudom magamról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!