Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet legkönnyebben elhívni egy 16 éves lányt randizni?
'ha van kedved összefuthatnánk valamikor'
vagy
annyira unatkozom.. nincs kedved talizni?:)
Nincs kedved eljönni moziba? Nincs kedved eljönni gyrosozni? Nincs kedvem eljönni sétálni? stb. Attól függ, hova mennétek.
Amúgy meg ezt az "annyira unatkozom, nincs kedved talizni?" dolgot hanyagold... Senki se kíváncsi egy olyan emberre, aki nem találja fel magát és unatkozik. Másrészt úgy érezheti, hogy pótlékként tekintessz rá "ha nincs ló jó a szamár" elven hívod el valahova, mert te unatkozol...
Én rosszul vagyok ettől a mondattól, nem érdekel mennyire tetszik a srác, már csak azért se mennék el vele sehova.
19/L
Najó figyelj,mert csak egyszer mondom el. Minden év júliusának 17. napján,12 órakor, meztelenül,egy tál krumplipürével a fejeden,görbe körbe kell szökdécselned,egy égő tábor tűzet,amiben lógyökércserjét és cicafűmarókát szórtál, miközben a következőt mondod
Hijja hijja csuhaj csuhaj,kell nekem egy csinos csaj.
Majd a lapockáddal tapsolván az orosz himnuszt,a nyelveddel kacsát imitálva,elkezdesz északi irányba futni,miközben egy pink floyd számot sípolsz a füleddel,és kész is van a krumplis tészta.
Utolsó, én meghaltam. :DDDDDDDDDD
Amúgy simán megkérdezed, hogy nincs-e kedve elmenni veled valahova. És semmiképpen ne bunkó módon próbáld meg "felszedni" (ezt a szót is utálom alapjáraton), mert a lányok nagy része nem szereti a bunkó pasikat hosszú távon.
16/L
Kedves harmadik válaszoló! Ha engem azzal próbálnának elhívni randira, hogy unatkoznak, fussunk már össze, azon nyomban nemet mondanék. Nehogymár unalomból kelljek valakinek.:D
Ezt azért lehetőleg mellőzd, amikor elhívod. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!