Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet legkönnyebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet legkönnyebben elhívni egy 16 éves lányt randizni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 20:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Szájjal.
2013. júl. 11. 20:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Elhívni könnyen el lehet, az már más kérdés, hogy el is megy-e veled.
2013. júl. 11. 20:11
 3/10 anonim válasza:

'ha van kedved összefuthatnánk valamikor'

vagy

annyira unatkozom.. nincs kedved talizni?:)

2013. júl. 11. 20:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Én a randi szót sosem használom, de elhívom valamerre. Ha ismered már eléggé, akkor tedd te is ezt határozottan, ne nyámnyilán, ha meg még nem beszéltetek, akkor muszáj lesz elkezdeni, anélkül elég necces az ügy.
2013. júl. 11. 20:12
 5/10 belbolyhocska ***** válasza:

Nincs kedved eljönni moziba? Nincs kedved eljönni gyrosozni? Nincs kedvem eljönni sétálni? stb. Attól függ, hova mennétek.

Amúgy meg ezt az "annyira unatkozom, nincs kedved talizni?" dolgot hanyagold... Senki se kíváncsi egy olyan emberre, aki nem találja fel magát és unatkozik. Másrészt úgy érezheti, hogy pótlékként tekintessz rá "ha nincs ló jó a szamár" elven hívod el valahova, mert te unatkozol...

Én rosszul vagyok ettől a mondattól, nem érdekel mennyire tetszik a srác, már csak azért se mennék el vele sehova.

19/L

2013. júl. 11. 20:17
 6/10 anonim ***** válasza:
nekem ha valaki megtetszik, leszólítom akárhol vagyunk (utca, busz, vonat, árhol). az isten jó beszélőkével áldott meg, állandóan nyomom a sódert. volt már ebből bajom, de ilyen vagyok :)
2013. júl. 11. 20:19
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

Najó figyelj,mert csak egyszer mondom el. Minden év júliusának 17. napján,12 órakor, meztelenül,egy tál krumplipürével a fejeden,görbe körbe kell szökdécselned,egy égő tábor tűzet,amiben lógyökércserjét és cicafűmarókát szórtál, miközben a következőt mondod

Hijja hijja csuhaj csuhaj,kell nekem egy csinos csaj.

Majd a lapockáddal tapsolván az orosz himnuszt,a nyelveddel kacsát imitálva,elkezdesz északi irányba futni,miközben egy pink floyd számot sípolsz a füleddel,és kész is van a krumplis tészta.

2013. júl. 11. 20:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Utolsó, én meghaltam. :DDDDDDDDDD

Amúgy simán megkérdezed, hogy nincs-e kedve elmenni veled valahova. És semmiképpen ne bunkó módon próbáld meg "felszedni" (ezt a szót is utálom alapjáraton), mert a lányok nagy része nem szereti a bunkó pasikat hosszú távon.

16/L

2013. júl. 11. 21:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves harmadik válaszoló! Ha engem azzal próbálnának elhívni randira, hogy unatkoznak, fussunk már össze, azon nyomban nemet mondanék. Nehogymár unalomból kelljek valakinek.:D

Ezt azért lehetőleg mellőzd, amikor elhívod. 15/L

2013. júl. 12. 12:06
 10/10 anonim ***** válasza:
AK-47-tel
2014. júl. 15. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!