Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak miért nem bókolnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nem bókolnak a randikon?

Figyelt kérdés
Már kétszer találkoztam egy sráccal, de egyszer sem mondta személyesen, hogy tetszem neki, szép, gyönyörű vagyok, stb, de még csak írásban sem közölt ilyet. Ugyanakkor megpuszilt, megölelt, kicsit megcsikizett és továbbra is hív, hogy találkozzunk újra. Ez mit jelenthet? Gondolom ha nem tetszenék neki, nem szeretne többet látni, viszont akkor miért nem dicséri meg a külsőmet?
2021. aug. 18. 22:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ilyen típus hogy nem mondja szivesen mert ciki, vagy nem lát szépnek.
2021. aug. 18. 22:21
 2/11 Noren1989 ***** válasza:
66%

Lehet, h a belsődet szeretné jobban dícsérni/megismerni.

Én személy szerint szintén nrm koptatom yenekkel a szàmat. Ha tetszik a nő, szóvàteszem, de nem a külseje dícséretével. Arra ottvannak a közösségi oldalak 🤗😉

2021. aug. 18. 22:22
 3/11 anonim ***** válasza:
33%
Megcsikizett? Jó ég...
2021. aug. 18. 22:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én "csak" simán el szoktam feledkezni róla olykor :'D
2021. aug. 18. 22:24
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
Mert 8 éves, és nem felnőtt? Megcsikiz, de beszélni nem tud? Édes Istenem!
2021. aug. 18. 22:32
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Emlitette a kihúzott szempillàjàt, várta volna a dícsèretet: nagyon nem àllt neki jól(-) , és nem tudtam hazudni
2021. aug. 18. 22:50
 7/11 anonim ***** válasza:
57%

Szia.

Rossz személlyel randizol. Én szeretek udvarolni és bokolni is. Számomra ez a férfiasság része. Ha neked erre igényed van akkor keress olyat aki szeret udvarolni :)

Egyik ismerősömnek van rá igénye..és mint kiderült, a férje rendszeresen befingik miután romantikus dolgot mondott.... gondolhatod milyen boldog lehet.

Ez persze két véglet, de te döntesz. Van ilyen is és olyan is...

30f

2021. aug. 19. 07:04
 8/11 anonim ***** válasza:
97%
Mert tudjuk, hogy azzal nem megyünk semmire.
2021. aug. 19. 07:31
 9/11 anonim ***** válasza:
91%
Megcsikizett? De cuki! Ért a nők nyelvén 😆😆
2021. aug. 19. 07:37
 10/11 anonim ***** válasza:
95%

Én sem szoktam randikon, lehet pont ez a baj velem? :D

Egyeseket feszélyez az ilyen szintű nyíltság. Alapvetőnek kellene lennie, hogy nem hívunk randira olyat, aki nem tetszik, és a nők nem fogadják el a meghívást olyantól, aki nem szimpatikus. Plána, ha már második randi is volt. Csak hát mindig mindkét fél kombinál .

2021. aug. 19. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!