Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem bókolnak a randikon?

Lehet, h a belsődet szeretné jobban dícsérni/megismerni.
Én személy szerint szintén nrm koptatom yenekkel a szàmat. Ha tetszik a nő, szóvàteszem, de nem a külseje dícséretével. Arra ottvannak a közösségi oldalak 🤗😉

Szia.
Rossz személlyel randizol. Én szeretek udvarolni és bokolni is. Számomra ez a férfiasság része. Ha neked erre igényed van akkor keress olyat aki szeret udvarolni :)
Egyik ismerősömnek van rá igénye..és mint kiderült, a férje rendszeresen befingik miután romantikus dolgot mondott.... gondolhatod milyen boldog lehet.
Ez persze két véglet, de te döntesz. Van ilyen is és olyan is...
30f

Én sem szoktam randikon, lehet pont ez a baj velem? :D
Egyeseket feszélyez az ilyen szintű nyíltság. Alapvetőnek kellene lennie, hogy nem hívunk randira olyat, aki nem tetszik, és a nők nem fogadják el a meghívást olyantól, aki nem szimpatikus. Plána, ha már második randi is volt. Csak hát mindig mindkét fél kombinál .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!