Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mért nem bókolnak annyit a fiúk?
Csak téged nem találnak meg, amúgy a bók szerintem csak egy felesleges kör a mai világban.
Régen tán volt valami jelentősége, ezzel mutatta ki egy férfi a szimpátiáját, manapság már nincs autentikus, régimódi udvarlás így a bókolásnak is egyre kevesebb a jelentősége.
Én mondjuk speciel nem is bókolok nagyon lányoknak, mert ahogy észrevettem se nem oszt se nem szoroz.
Én azért mert kb 10% értékeli/kezeli helyén, nyilvánosság előtt meg úgy döntöttem nem égek be más miatt. Hogy más miért azt nem tudom.
30/f
Én pl. azért fukarkodom a bókokkal, mert tudom, hogy a másik oldalról egyrészt nem jelent sokat, másrészt számomra érthetetlen elvárás rendszer létezik a bók minőségét illetően, amit soha nem fogok átlátni. Pl. hallottam már olyat, hogy ha egy pasi megdícséri a nő cipőjét, akkor a nő feltételezheti, hogy az illető meleg. Könyörgöm miért?? Heterokank nem tetszhet egy szép női láb egy szép cipőben? Vagy ha igen, akkor inkább ne mondjuk ki a meleg szabály miatt? Nyilván nem dícsérhetjük meg mondjuk a hölgy dekoltázsát, mert az túl direkt. Ha meg megdícsérjük mondjuk a haját, az túl semmilyen. Ha egy szép ruhában jelenik meg a hölgy, akkor mindenkitől megkapja ezt a bókot (főleg nőktől), ilyenkor már lehet, hogy nem érdemes 1001-ediknek beállni a sorba.
Szóval túl bonyolult ez nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!