Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Nálatok az mit jelent,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nálatok az mit jelent, hogy szeretitek, ha egy lány tudja fogadni a bókot, és szereti is, ha bókolnak neki?

Figyelt kérdés

Olyan szituációkra kell gondolni, amikor pl. sétáltok közösen valahol, és a fiú olyanokat mond, hogy de jó nekem az angyalommal sétálni, vagy hogy milyen szerencsés, hogy megismert, virágot hoz, mert virágot a virágnak, stb...

Nekem ezek jól esnek, mosolygok, és én is visszaválaszolok valami pozitívat, de nem tudom, mit jelenthetett az a kijelentése, hogy szereti, ha a lány szeret magának bókoltatni, vagy valami ilyesmi.

Alapból nem gondolnám, hogy a beképzelt, magamutogató lányok jönnének be neki (hisz megismerkedett velem, és én nem vagyok az :D) Kb. 1 hónapot beszélgettünk élőben minden nap, egy esti suliban.

Szóval nálatok mit jelentene ez a kijelentés, hogyan viseljem, ha bókol, illetve ti milyen reakciót szerettek a bókra kapni?

Köszönöm! :))

24/L

2020. jún. 26. 09:04
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok, de ahogy a fiú barátaim elmondták, azt jelenti, hogy nem szeretik, ha pl. azt mondják egy lánynak hogy: “De szép vagy!” És erre a csaj: Nem vagyok az.

De viszont, ha azt mondja,hogy: “Köszönöm, nagyon aranyos vagy!” Az azt jelenti, hogy tudja fogadni a bókot és még kedves is, ami jól esik az adott fiúnak.

2020. jún. 26. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!