Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érti a pasi a randi után azt hogy "jó legyél"?
Nem tudom miért vannak lepontozva azok, akik arról írnak, hogy legyél jó, ne rosszalkodj...
Lehet egyszerű elköszönő szó fordulat is, de az is, hogy konkrétan arra gondolunk, hogy legyél jó, ne rosszalkodj a következő találkozásig. Nyilván nem fogjuk a szádba rágni, hogy "ne pasizz, mert rosszul esne, mivel tök jól alakulnak a dolgaink".
Amikor azt mondom, légy jó, akkor örülnék neki, ha jól viselkednél a következő taliig, ne rontsd el. De ez ilyen nagyon kis visszafogott köszönés, sorok közötti... mert hát senkitől nem várhatjuk el, hogy randi után már elköteleződjön, de örülnénk neki ha jó lennél, mert jól alakult eddig veled.
Szóval annyit szeretnénk, amit mondtunk: légy jó. Ennyi.
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ez csak egy ilyen bevetett szokas, sablonduma. csak mondja, nem szo szerint ugy erti, hogy eddig rossz voltal es most jol kell viselkedned.
hihetetlen, hogy emberek randizgatnak, kozben meg elso osztalyos szinten vannak szovegertesbol es mindent a szajukba kell ragni, mint egy dedosnak.
Hát amúgy nem vagy nagyon normális, ha ezen így hőzöngsz és nem tudod magadtól értelmezni... szegény fickó.
N.
Én is szoktam barátoknak mondani. Páromnak mondjuk nem, de csak mert neki azt mondom, hogy szeretlek :D
Nem kell ezt mondanod vissza, egy szimpla szófordulat csak. És nem, nem arra gondol, hogy egyébként nem vagy normális, nem is értem, honnan jött ez neked :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!