Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire igaz a lányokra?
Valaki egyszer mondta, hogy randin úgy kell cselekedni, hogy fokozatosan mindent szabad addig, amíg a lány nem ad egyértelmű jelet az ellenkezőjéről.
Tehát érdemes olyan hozzáállással menni, hogy ne a pozitív jeleket keressem, hanem cselekedjek (karoljam át a derekánál, fogjam meg a kezét), és figyeljek a reakcióra?

Kézfogásra ez még félig-meddig okés, szexuális tartalmúakra már NEM.
De egyébként nem igaz, hogy nem kell pozitív visszajelzésekre várni. Csak azok a jelzések nem kifejezetten azt jelzik, hogy “most már megfoghatod a kezem”, szimplán azt, hogy jól érzik magukat veled, nem zavarja őket a fizikai közelség sem stb.

A nők tiszta kressz
Mindent szabad ami nem tiltott😆
De azért állj meg az egyenrangú utkereszteződèsnèl, akkor is làtod , hogy balról jön autó - figyelni kell a jeleket , mert csúnya baleset lehet

Nekem vasárnap volt első talim egy sráccal. 2 puszit adott mikor találkoztunk. Aztán a végén még 2-t. Természetesen viszonoztam mind2 esetben. De ha már az első talin akart volna fogdosni akkor tuti ott hagyom. 😅 Pedig nem vagyok szűz.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!