Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak!! Lassú udvarlás.....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak!! Lassú udvarlás.. várnátok egy évig a nőre?

Figyelt kérdés

Ha ezt kérné, hogy addig udvarolj/ismerjétek meg egymást..

ha nem, indoklást írjatok.

Kort/ akár tapasztalatot is,,, már akinek van.

Maximum mennyit várnátok?

(Aki a 3.-at választja megindokolná..?)

2021. aug. 17. 20:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Volt szexpartnerem aki màr fél éve udvaroltatott magának, mert komolyat akart. De úgy hogy ő közben dugott is, mert fél év nagy idő, ő annyit nem bír ki.

A kis erkölcsös szüzike. Szegény sràc ....

2021. aug. 17. 21:49
 12/21 anonim ***** válasza:
46%

Jézus, csak az utolsó genetikai szemétdomb gamma hím vár akár 2 hetet is ...

A modern világ egy huspiac, ne vicceljunk már :D

2021. aug. 17. 22:14
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem varnek mert semmi sem garantalja hogy a 11. honapban nem lep le egy fuckboyyal azt az idot meg senki sem adja vissza nekem.
2021. aug. 17. 22:23
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Mégis miért várt/vár rád ennyit ez a két férfi, Kérdező?
2021. aug. 17. 22:28
 15/21 anonim ***** válasza:
86%

4# miért..? Te nem szeretnél jó társat magadnak?*

ez alatt anyagi dolgokra értettem..

Amúgy szerintem nem egészséges egy felnőtt embertől elvárni azt, hogy 1 évig ne szexeljen az állítólagos kapcsolatában, ez még nőknél is kiverné a biztosítékot .

Ha ennyire nem érdekel a szex, akkor vannak impotens férfiak neki kellene esélyt adni !

2021. aug. 17. 22:37
 16/21 anonim ***** válasza:
90%
Nő vagyok, se nem várnék pasira, se nem váratnék pasit 1 évig. Nekem egy párkapcsolathoz fontos a szex. Meg ha nem passzoltok össze a szexben, akkor feleslegesen vártatok 1 évet?!
2021. aug. 17. 22:54
 17/21 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Ha MOST nem érzi azt, hogy lehetnék én "az a valaki", akkor jó eséllyel egy év múlva sem fogja ezt érezni. 31 éves vagyok. Nem fosztom meg magamtól azt, akivel TUDJUK hogy egymást akarjuk. 31 évesen már nincsen kedvem egy évet elpazarolni az életemből valakire, akivel egy év múlva sem biztos a párkapcsolat.
2021. aug. 18. 03:25
 18/21 anonim ***** válasza:
40%
Ezektől itt ne kérdezz ilyet, csak a duma van, mert még itt privátban rádírnak hogy randizz velük aztán a randiig sem jutnak el, nem hogy a szexig 🤣
2021. aug. 18. 03:43
 19/21 anonim ***** válasza:
52%
Elso ferjed... Gratulalok, jo modszer, mukodo modszer, meg 2-3 pasi es mar aggastyan leszel...
2021. aug. 18. 06:16
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az egy évig várást hogy erted?

Hogy 1 évig nincs szex?Vagy 1 évig nincs házasság,összeköltözés?

Na mind1 is.

En nem varnék 1 évet de szerintem 2 hónapot sem.

Ha egy nő képes lenne 1 evet várni,akkor az nagyjából azt jelenti,hogy szexuális vonzalom teren semleges vagyok a számára.Nekem pedig olyan nő nem kell,aki nem tart vonzónak és nem kíván.Illetve annyira kíván,hogy jó lesz neki egy ev után is,ha hozzaérek.

2021. aug. 18. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!