Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as és 40-es férfiak, ha tényleg járnátok egy nővel, akkor hogy udvaroltok és közelítitek meg a kiszemelt hölgyet?
Kinyitom a audi a8 ajtaját neki több nem is kell.
Általában az étteremig se jutunk el az első szex előtt séta kávé és már megyünk is haza hozzám.
Nem ajándékokkal halmozom el, megismerni szeretném, és időt tölteni vele , hogy megtudjam olyan ember e aki nekem bejön.
Ettől függetlenül van hogy veszek 1-2 apróságok.
Udvarlás? Attól függ te mit értesz ezalatt?
Én úgy gondolom hogy ismerje meg egymást a két ember, és ezt a nő is akarja , ne csak a férfitól várjon el érdeklődést. Ha például a nő irányomban nem mutatja hogy érdeklődik, akkor számomra felejtős az ismerkedés.
Én nem az vagyok aki megfektetni akarja a nőt, és ezért a csillagokat is lehazudom az égről, ha pedig megvan , akkor eltűnök....
Maga a NŐ érdekel, mint írtam, és ezért keresem, érdeklődöm, hogy lássam passzolunk e hosszútávon.
Isten ments!
Első randin maximum üdítő kávé valami süti esetleg.
Nyilván beszélgetünk utána telefonon , neten, de ha ez nem kölcsönös éa csak én keresem én írok, akkor elég hamar hagyom a francba.
Aztán találkozgatunk, elmehetünk kirándulni, akkor már nyilván ebédel az ember, ésatöbbi.
Ajándékot virágot? Neem. Azt majd alkalmakra.
Nálam mindig úgy volt, hogy én fizettem az ebédet, és a nő mindig a desszertet vagy a fagyit első időben.
Aztán már hol ő , hol én fizettünk.
De mivel leggyakrabban én vezettem így volt, hogy többször fizette a csaj az ebédet ha úgy volt, persze nem kell 5 csillagos éttermekre gondolni mindig ahol 1 főétel 8-10 e Ft./fő
Az olyan nőket, akiknél fel sem merül, hogy tegyenek valamit, keressenek, ők jöjjenek ne mindig én, és mindent elvárnak és minden teljesen természetes na azok 1-2 szex után repülnek.
Jó kérdés. Igazából ez nézőpont kérdése.
Hogy udvarolok-e? Nem.
Legalább is én nem szeretem a kifejezést.
Persze szoktunk menni a kiszemeltemet mindenhova, vacsorázni,moziba, kiállításra...stb De nem én viszem őt, hanem együtt.
"Szexre terelem-e a dolgot?" Azt sem, persze bepróbálkozok, ha úgy van, de nem erőltetem, tudok várni, ha erre gondolsz. Az a jó, amikor a lány tereli arra..
De én ezt huszonévesen is így csináltam.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!